Пламен Асенов, специално за Faktor.bgВ какъв логичен свят живеем само!Децата

...
Пламен Асенов, специално за Faktor.bgВ какъв логичен свят живеем само!Децата
Коментари Харесай

De Profundis: Логиката решава – най-добре да няма логика

Пламен Асенов, особено за Faktor.bg

В какъв логически свят живеем единствено!
Децата в колата на основния прокурор се оказаха гардове от НСО. Логичен е въпросът кой тогава е пътувал в колите от кортежа на НСО. Нямаше да запитвам това, в случай че към този момент беше изрично потвърдено, че извънземните постоянно ни посещават.
Един от най-важните въпроси в страната е този за бюджета. Особено когато сме в средата на годината, а бюджет няма.
През есента, ненапълно разумно, служебното държавно управление сподели, че няма да внася бюджет, тъй като не желае да предпоставя нещата, да си го внася постоянното държавно управление, което ще ръководи. Редовен кабинет обаче не се състоя и в този момент, отново ненапълно разумно, служебният реши този път да внесе план, пък каквото стане.
Ами, почтено казано, с 6.4 препоръчан недостиг, нищо няма да стане, тъй като няма по какъв начин да стане. Друг е въпросът дали това се дължи на цялостна несръчност от страна на гълъбовото ято или на предумисъл.
Може пък

задачата да е тъкмо това – нищо да не стане

България да не влезе в Еврозоната и Шенген, да си стои разкрачена сред Европа, от която точи пари, и Русия, която обича безусловно, да се поддържат и усилват несъгласията, т.е., хаосът в страната…..Иначе по какъв начин без безпорядък ще се осъществят изконните съветски ползи освен в България, а и на Балканите.
Е, има и други способи, де. Ето още един.
ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и Политическа партия – Демократична България няма да създадат едно държавно управление на болшинството дружно, макар че прелестно знаят - това е единствената алтернатива България да не затъне в шести подред изключителни парламентарни избори, които ще бъдат тъкмо толкоз безсмислени, колкото и петте до момента. Доколкото се схваща обаче от нееднозначните сигнали, които излъчват двете обединения, допустимо е да създадат две държавни управления на малцинството поотделно и, все пак, някак да ръководят дружно. Или с поддръжката на други партии, все едно.
Чудесно, само че има проблем. Щом опитаме да си представим практическата реализация на тази концепция, логиката незабавно стартира да сочи към две непреходни мъдрости - тая работа не е като оная работа, а човек, колкото и да се върти, гъзът му е все откъм гърба.

Като стана дума за ръководство, виждам по какъв начин логиката вижда с очите си, че България към този момент две години се придвижва в сложния свят в близост като

боец по време на обучение - на прибежки и припълзявания

Или лети на автопилот. Или разчита на служебни кабинети, назначени и ръководени от Румен Радев.
На пръв взор, трите благоприятни условия не звучат еднообразно, само че неприятният резултат от тях е безусловно идентичен. Всъщност – не, с кабинет на Радев даже е най-зле, тъй като тия гълъби дърпат към Русия, като че ли единствено гащите им са в София, а тирантите им са закачени в Москва.
По сходен метод те разтягат оптимално и българската Конституция, в опит безкръвно да трансфорат страната от парламентарна народна власт в президентска автокрация.
Но има и още за Радев, доколкото този човек кипи от логичност и други кипящи течности в мозъка. За разлика от предходните избори, когато сподели, че ще разтяга оптимално периода за разпределяне на мандатите, по изборите на 2 април президентът на висок глас разтръби, че този път ще бърза. И ето го, бърза. Мина към този момент над месец в бързане, а той си дава още една седмица – до 15 май. И злите езици, естествено, стартират да дрънкат нелепости – да вземем за пример, че Радев кара самолета повече като куца мравка на земята, в сравнение с като изтребител в небето.
Ами може би това е неговата мярка за експедитивност, бе, жители. Няма потребност да го корим индивида, в случай че по този начин му идва от вътрешната страна. Пък и по този метод към този момент в действителност излиза наяве и на слепите за какво всеки култивиран охлюв в последно време изпреварва България по пътя за Шенген и Еврозоната.
Все ще стигнем – споделя логиката. И е права, нали?

Фамозният „ Безсмъртен полк “ отново марширува из София и провинцията. Пак вее съветски флагове и се кланя на българските окупатори.
Логиката сочи обаче, че, колкото и да е вечен, той се състои

напълно от мъртъвци

В него вземат участие мъртвите от Втората международна война, плюс живите мъртви, които вършат въпросния поход в поддръжка на оня предстоящ мир, който занапред ще се изкове с доста жертви от Русия в нейната Трета международна война против целия свят.
По този мотив си припомням, че в късните години на Съветската империя в даден миг - деветомайски или седмоноемврийски - другарят Брежнев бе възвеличен като „ маршал на мира “. Представяте ли си каква развинтена логичност имаха руските пропагандисти, с цел да измислят подобен тежък оксиморон, единствено за да създадат кефа на един напикаващ се в гащите глупак.
Е, сегашните съветски пропагандисти явно са почтени наследници на тогавашните руски. Тези измислиха най-тежки обвинявания против Украйна, задето някакви два дрона сякаш атакували Кремъл в опит да убият персонално императора Путин. Логично, нали – другояче за какво някой ще нападна Кремъл.
А и за какво Кремъл ще допусне да бъде нападнат, в случай че не става дума за следващата пропагандна акция.
Този път обаче съветските кретени нещо не съумяха да подредят логиката и да си изиграят картите както би трябвало. С пяна на уста пръв изпищя кански Дмитрий Медведев, фамозен в последно време с изцяло несъответстващите даже за него изказвания. Той безапелационна подкани Зеленски най-сетне да бъде физически премахнат.
Ядец, Медведев май не помни, че това ликвидиране изначално бе една от задачите на самата „ специфична интервенция “, която Москва стартира против Киев преди повече от година. И че при опита да извършат тъкмо това закононарушение, до момента в Украйна са починали над 200 000 руснаци, а Зеленски си е жив и здрав.
Чак откакто светът изслуша тъпотиите на Медведев, Песков и други пропагандисти започнаха да мрънкат и да внушават на публичното мнение, че зад дроновете над Кремъл в действителност стоят самите Съединени щати. Но този път не им повярва даже най-прогресивната общност по света в лицето на Северна Корея, Иран и Китай.
Да, и тези твърди съветски съдружници прелестно си дават сметка, че в случай че Съединени американски щати решат да се намесят директно в спора, запален от Русия, то ще е с много по-мащабна и координирана акция, не с два ирански дрона, които са като самосвали, в смисъл – сами се смъкват тъкмо когато и където е належащо, с цел да не се дадат инцидентно някакви непотребни жертви. Зер, последният кремълски чиновник за Русия е много по-ценен от първия измежду тези руснаци, които мрат в Украйна.

Забелязвам, жители, че Марийка Захарова също крепко се придържа към естествена, естествена логичност. Имам поради, че колкото повече остарява, тя толкоз повече погрознява и надлежно – толкоз по-злобна става. Макар че противоположното също е разумно - колкото повече завист излива, толкоз повече тя я разяжда от вътрешната страна и по тази причина погрознява.
Последно Захарова нападна…..е, познахте – отново Зеленски, като го назова „ изменник “ и „ Юда на 21 век “. Идеята е, че, като анулира честването в Украйна на Деня на успеха и го замества с честване на Деня на Европа, той предава личните си предшественици – тези от Червената войска, тези от концентрационните лагери, тези, които в тила са работили за успеха.
Ако не беше толкоз съществено, щеше да бъде пъклен смешно. И тъпо.
А е съществено по три аргументи. Първо, същата тази Червена войска, за която предците на Зеленски са се сражавали, в този момент е

алена от кръвта на самите украинци

Второ, за кои концлагери тъкмо става дума – за тези на Хитлер или тези на Сталин. Защото те са несравними и сталинските печелят по качество и мащаб на закононарушенията.
Както пък против тях биха спечелили путинските, които щяха да бъдат издигнати, в случай че руснаците бяха победили в първите дни на войната против Украйна, както възнамеряваха.
И трето, целия свят добре видя по какъв начин бандитите от съветската войска се отнасят към „ тези, които са останали в тила “ или мирните жители на Украйна – по какъв начин грабят, изнасилват и мародерстват в завоюваните територии.
Така че Захарова да млъкне и да отиде в ъгъла да се срами. Също и да се опасява, доколкото тя и другите словесни крепители на кремълския режим също подлежат на интернационален съд като съучастници в неговите закононарушения.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР