Пламен Асенов, специално за Faktor.bgТрамвайната кондукторка Митрофанова, странна персона, която

...
Пламен Асенов, специално за Faktor.bgТрамвайната кондукторка Митрофанова, странна персона, която
Коментари Харесай

De Profundis: След изгонването на Митрофанова да скъсаме дипломатическите отношения с Русия, с ИДИЛ, хората на Бин Ладен, „Боко Харам“ или други терористи имаме ли?

Пламен Асенов, особено за Faktor.bg

Трамвайната кондукторка Митрофанова, странна личност, която се показва за съветски дипломат в София, май се е взела прекомерно на съществено. Сигурно тъй като трябваше да бъде изритана от България от дълго време, само че никой не го направи.
Нещо повече, мнозина, като стартираме от президента Радев, през Нинимората Кикова и Неволния Съдранов, та чак до най-дребните политически приятели Рубльов, Копейкин и Язовир Копринкин, по този начин самоотвержено не престават да се мазнят на кондукторката, че тя в действителност си повярва.
И като си повярва, стартира все по-активно да раздава правораздаване, да лепи етикети на хората в Украйна, в България и в Европа, да прави политически и военни разбори, да твори стопански прогнози и закани към всички.

Истински съветски губернатор с ботуши, нагайка и специфични пълномощия

И си разрешава, апелирам ви се, да приказва от името на целокупния български народ, което възмути даже някои другояче надълбоко индиферентни от жалкото си русофилство „ политици “ тук.
От друга страна, що да не приказва по този начин интензивно Нейно Прискърбие, той българският народ си е изначално и безпределно съветски, нали, единствено дето за малко го изтървахме от внимание и го насилиха европейците и американците да стане член на Европейски Съюз и НАТО. Тази неточност обаче е поправима - дребен десант във Варна и Петата колона ще се погрижи за останалото, в това число за цветята, с които отново ще бъдат посрещнати съветските освободители.
Все отново, като виждам по какъв начин вървят нещата, имам съмнения, че Митрофанова, с изключение на от общоприетото за руснаците мъчително промиване на мозъка до неговото цялостно изтръпване, страда и от мъчително протриване на кълките, по тази причина е толкоз злобна и злъчна към света въобще, и в частност - към нас, българите.
Тя явно счита, че ние някак сме ѝ паднали в ръчичките, по тази причина си разреши да мине всевъзможни граници, като назова българския министър председател „ служител “.

Да, в прочут смисъл е по този начин, българският министър председател е служител, държавен чиновник, което значи - прислужник на народа си. Обаче на своя народ, българския - не е служител на Руската империя,

не служител на Кремъл,

не служител на Азиатския департамент.
В този смисъл, право да го назоваваме служител, а даже и с още по-обидни думи, имаме аз или който и да било различен българин. Хубав - неприятен, той си е нашият министър председател и ние, щом сме си го избрали, ще си му сърбаме попарата.
Но не желаеме някаква съветска кифла да го наскърбява, а още по-малко - да ни избавя от него. Единственото право, което другарката Митрофанова има във връзка с Кирил Петков, е да му се кланя при среща и да се обръща към него с господин Премиер или нещо още по-уважително.
Толкоз!
Като е дипломат, това не значи, че би трябвало да хлевоусти и да се държи разпасано махленска скрофа, назад - би трябвало почтително

да си държи езика зад зъбите,

да слуша какво ѝ се приказва и да извършва. Но, такива са руснаците - до момента в който им целуваш едната ръка, те с другата наложително те бият по темето. А след това сменят ръцете.
Кирил Петков към този момент го усети онлайн, само че май доста го натискат това момче - виждам го, че още продължава да увърта и да бави изгонването на неблагоприличната личност от посолството.

Щели сме да си извикаме нашия дипломат от Москва за съвещания - огромен праз, Лавров ще си реалокира дядовия от единия крачол в другия.
Митрофанова към този момент трябваше да си събира багажа и да е на път към летището в Белград. Тя няма място в свободна и демократична страна като България. Това от дълго време го схванаха всички, по какъв начин единствено президент, министър председател и други висши български чиновнически чинове не го схванаха.
Да не приказваме, че съгласно мен е извънредно време, като идващ стадий от огромния пакет европейски наказания против Русия, да се осъществят и надалеч по-силни дипломатически удари. Полша добре проправя пътя, като блокира банковите сметка на съветското посолство във Варшава. Аргументът е, че с тези пари руснаците може да развиват незаконна и терористична активност. Е, да, това е дипломатическият метод да се каже, че те в действителност развиват такава, не е единствено до моженето…...
Но би трябвало и още по-далече да се стигне - да се прекратят въобще дипломатическите връзки с Русия. В края на краищата - кой би поддържал дипломатически връзки с страната на ИДИЛ, Бин Ладен, „ Боко Харам “ или друга група терористи и военни нарушители, каквито без подозрение са и кремълските бандити.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР