Плакети и награди за принос в развитието на джудото бяха

...
Плакети и награди за принос в развитието на джудото бяха
Коментари Харесай

Раздадоха плакети и награди за принос в развитието на джудото в Сливен

Плакети и награди за принос в развиването на джудото бяха връчени на среща във връзка 45 години от началото на проведените тренировки по джудо в Сливен, оповестиха от пресцентъра на община Сливен. На срещата, проведена от Спортен Клуб „ Джудо ветерани и другари “ – Сливен, се събраха някогашни джудисти, треньори и съидейници.

Кметът Стефан Радев връчи плакети за принос в развиването на джудото в Сливен на треньорите от спортните клубове, като съобщи, че Община Сливен ще продължи да оказва своята поддръжка за другите типове спорт в името на децата, които построяват темперамент, стават по-здрави, учат се на дисциплинираност и усвояват скъпи качества, нужни за реализацията им в живота.

Председателят на Семеен кодекс " Джудо ветерани и другари " - Кирил Кирчев, връчи награди за принос в развиването на джудото в Сливен на Живка Енева - европейски вицешампион от 1987 година за девойки и на Борис Георгиев - второ място в Гранд шлем в Ташкент през 2021 година, първенец на европейско и международно състезание за служители на реда.

През годините хиляди деца упражняват джудо и вземат участие в национални и интернационалните шампионати и завоюват призови места за спортните клубове по джудо в Сливен. Сред тях са АСК „ Джудо и Джуджуцу " – Сливен, Семеен кодекс по джудо „ Хаджи Димитър 2006 " – Сливен, Спортна академия по Джудо „ Биоком " и Спортен клуб по джудо – Тополчане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР