Плажове, тераси, басейни, паркове, градини… Moët Ice Impérial отново е

...
Плажове, тераси, басейни, паркове, градини… Moët Ice Impérial отново е
Коментари Харесай

Гмурни се в лятото, потопи се в THE NOW!

Плажове, тераси, басейни, паркове, градини… Moët Ice Impérial още веднъж е тук и в цялостна подготвеност да освежи сетивата ни, а лятото дава обещание да е диво и щастливо!

Moët Ice Impérial е първото в света шампанско, основано особено да се употребява с лед – съвършеният избор за слънчевите дни, които споделяме с другари в най-горещите летни точки.

Шампанско с лед? Mais oui! Moët Ice Impérial нарушава “правилата ” за пиянство на шампанско с присъща грациозност. Няма нищо чудно и инцидентно в това, че точно Moët & Chandon основава този нов жанр на консумация на шампанско, с помощта на дръзкия си дух и над 270-годишния си празненство опит.

 moet

Тази година ще раздвижим лятото със специфичния плейлист на Moët Ice Impérial – 10 свежи части от Sylq Studio – надареното френско дуо, са съвършеният саундтрак на лятото.

От деятелен поп до разстапящ чил-аут, плейлистът изважда най-сладкото от лятото: това е музика за слънчеви следобеди, които постепенно минават в топли вечери. Разпуснете с Dive Into THE NOW , изтанцувайте следобеда със Summertime и се порадвайте на слънцето със Summer Ice – в плейлиста на Moët Ice Impérial има музика за всеки летен миг.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР