Пияният турист, който на 19 февруари тази година вилня в

...
Пияният турист, който на 19 февруари тази година вилня в
Коментари Харесай

По бързата процедура: Осъдиха на глоба пияния турист, вилнял в хотел в Хисаря

Пияният екскурзиант, който на 19 февруари тази година вилня в хотел в Хисаря, се е договорил с прокуратурата да заплати 800 лв. санкция и да бъде освободен от наказателна отговорност, като съглашението е утвърдено от Пловдивският областен съд. Срещу него беше формирано бързо произвеждане поради жестоко нарушаване на публичния ред.
Прочетете още
57-годишният клиент на хотела беше задържан във очевидно нетрезво положение към 22:30 часа на 19 февруари. При идването на униформените били разпитани очевидци, като станало ясно, че мъжът влезнал в спор с личния състав и дружно с отправените обиди и закани, нанесъл увреждания по част от обзавеждането.

По време на инспекцията неприемливото му държание траяло и към чиновниците на реда и той бил арестуван за период от 24 часа по закона на Министерство на вътрешните работи. Иззети били и записи от камерите на хотела.

На 7 март мъжът се изправил пред Районен съд – Пловдив, признал се за отговорен и изразил страдание за случилото се.  Със сключването на съглашението бил освободен от наказателна отговорност и като наказване за непристойните му дейности останала санкцията от 800 лв.. Тя би трябвало да бъде заплатена в 7-дневен период.

Снимката е илюстративна!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР