Пиян транссексуален мъж нападна пловдивчани на автогара „Юг”. Грозната сцена

...
Пиян транссексуален мъж нападна пловдивчани на автогара „Юг”. Грозната сцена
Коментари Харесай

Пиян травестит нападна няколко човека, заля охранители с бира

Пиян транссексуален мъж атакува пловдивчани на автогара „ Юг”. Грозната сцена се разиграла в средата на юни.
Атрактивният мъж се клатушкал на автогарата и се бутал в чакащите на секторите. Отпивайки още от алкохолното пиво в кутийка, травеститът почнал да псува хората и да ги назовава с нецензурни прилагателни.
Търговците в региона се принудили и повикали охранителите на обекта. Те помолили мъжа да напусне, само че вместо да извърши нареждането, той ги залял с бира и напсувал. Това наложило насилственото му извеждане. Това обаче не се понравило на подпийналия. Той още веднъж се върнал на секторите и серията от хули и псувни траяла.
Отново се намесили охранители и още веднъж изхвърлили травестита. Минути по-късно, за трети път, нападателният мъж се върнал при чакащите. Чашата на самообладание преляла и била викната полиция.
Униформените употребявали мощ, защото пияният буйствал, набутали го в патрулката и го отвели във Второ районно. В постройката на полицията серията от надменно отношение, псувни и обиди траяла, написа Трафикнюз.
Срещу нападателния мъж е почнало бързо произвеждане. Преди години той е бил съден за кражба. Бил е заловен да плячкосва от хотели в Банско.
След няколко дни престой в ареста, травеститът се явил пред магистратите в Пловдивския съд.
„ Доколкото помня, не съм обиждал никой, пийнах един галон, само че не съм се закачал с никой. Дойдох тук при една моя колежка. Тя е мъж, който се усеща жена и дружно вървим по мъже”, разказал той в правосъдна зала.
Делото е отсрочено, защото обвиненият се е явил без юрист. Скоро се чака Районен съд в Пловдив да се произнесе какво наказване да наложи на травестита. През това време той ще остане в ареста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР