Пиян тийнейджър е катастрофирал с лекия автомобил на баща си

...
Пиян тийнейджър е катастрофирал с лекия автомобил на баща си
Коментари Харесай

Буен пубертет! Пиян хлапак размаза „Мерцедес“-а на баща си в Монтанско и пострада

Пиян младеж е аварирал с лекия автомобил на татко си в монтанското село Бели брег, оповестиха от полицията в регионалния град.
Инцидентът е станал през вчерашния ден през нощта. Около 1.30 часа е получен сигнал за зародилото произшествие. На мястото незабавно се отзовал екип на полицията, където открили, че лек автомобил „ Мерцедес С 220” с монтанска регистрация е самокатастрофирал, а от лидера нямало и диря.
Немското возило е било врязано в къща в селото. В автомобила е открита персоналната карта на недееспособен 16-годишен гражданин на село Портитовци. Пристигналите на място родители на малолетния декларирали, че синът им взел аварийния ключ на автомобила.
Проверка в Центъра за незабавна здравна помощ в Монтана открила, че малолетният лидер е с леки пострадвания вследствие на злополуката. С него бил и 19-годишен, който го транспортирал до болничното заведение. Пострадалият е приет в болница в хирургично поделение, където в 3.12 часа му е направена проба за приложимост на алкохол, която отчела 1.48 промила в издишания от лидера въздух.
На нарушителя са формирани 3 акта и му е публикуван ваучър за здравно проучване. Оставен е за лекуване в болничното заведение в Монтана, без заплаха за живота.
По случая е формирано бързо произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР