Пиян рожденик се развилня в клуб в пловдивския квартал Кършияка“

...
Пиян рожденик се развилня в клуб в пловдивския квартал Кършияка“
Коментари Харесай

Пиян ощипа девойка по задника в Пловдив, цапардоса я с бутилка заради възмущението ѝ

Пиян рожденик се развилня в клуб в пловдивския квартал „ Кършияка “ и спука главата на млада пловдивчанка с бутилка водка.
Мъжът работил в чужбина, само че се върнал за малко в страната. Той посетил въпросния клуб дружно с родителите си и собствен другар, с цел да отбележат рождения ден. В рамките на няколко часа празнуващият използвал доста количество алкохол, като преди да си тръгне към този момент бил доста пийнал. На пътеката, която води към изхода, имало компания от две девойки. 
Когато рожденикът и компанията му решили да си потеглят, те се насочили към пътеката. Пияният вървял най-отпред. В момента, в който прекосявал около гърба на една от младите дами, която в този миг танцувала с тил към него, той се спрял, огледал я и направил физиономия и жест на утвърждение, след което я ощипал по задните елементи с ръката си.
В този миг момичето внезапно се обърнало обратно и възмутена от държанието му го бутнала с ръка без да успее да го помести, поради едрото му телосложение. Понеже видяла, че рожденикът е очевидно пийнал, поискала да каже на майка му какво се е случило. На това й държание празнуващият отвърнал незабавно, като я блъснал с ръка. Тя залитнала и паднала обратно на земята, Когато се изправила и почнала да вика против пияния, той ръкомахал и също викал по посока на нея. Изведнъж замахнал с дясната си ръка, в която държал за гърлото стъклена бутилка с водка, и я блъснал мощно по главата в региона на челото.
От удара младата пловдивчанка паднала на земята, като от главата й почнала да се стича кръв. Намиращите се на масата нейни другари почнали да почистват кръвта и ѝ помогнали да стане и да отиде до тоалетната, с цел да се измие, като тя била замаяна от удара и се разплакала. Междувременно очевидец алармирал сервитьор да извика защитата, като няколко охранители се пробвали да изведат пияния от заведението. Той, обаче, буйствал, ръкомахал и се дърпал. След като бил изведен от заведението, рожденикът си тръгнал дружно с родителите си.
Малко по-късно от заведението си тръгнала и потърпевшата,  която била съпроводена с такси от другарка до УМБАЛ „ Свети Георги “. Там ѝ били осъществени обзор и разчистване на раната на главата, както и направена рентгенография, като поради положението й била освободена и се прибрала у дома. Тъй като малко по-късно се почувствала зле и имала мощно главоболие, гадене и раздразнение от светлина, била приета в болница в Отделението по нервни заболявания на частна болница, където било открито, че е с мозъчно разтърсване без открита вътречерепна контузия. След извършеното лекуване момичето било освободено от болничното заведение, като й била издадена епикриза. Във връзка със случилото се, потърпевша била освидетелствана от правосъден доктор и й било издадено съдебно-медицинско уверение.
Полицията задържала пияния и той бил измамен под наказателна отговорност. 
Съдът счел, че най-справедливо е да му бъде наложено административно наказване – санкция над междинния очакван размер, а точно 3000 лв.. Той ще би трябвало да заплати и близо 700 лева на Министерство на вътрешните работи за разходи по делото. 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР