Питчерът на Лос Анджелис Ейнджълс Тайлър Скагс внезапно почина само

...
Питчерът на Лос Анджелис Ейнджълс Тайлър Скагс внезапно почина само
Коментари Харесай

Трагедия в МЛБ: Питчер на ЛА Ейнджълс внезапно почина на 27 г.

Питчерът на Лос Анджелис Ейнджълс Тайлър Скагс ненадейно умря единствено на 27-годишна възраст. Късно нощес бейзболистът е бил открит мъртъв в хотелската си стая в Саутлейк, Тексас, където " ангелите " бяха настанени преди гостуването против Тексас Рейнджърс от постоянния сезон на МЛБ. Първият дуел от серията на ст. " Глоуб Лайф Парк " в Арлингтън трябваше да се играе тази нощ, само че беше отсрочен след разтърсващата новина.

Според първичната информация тексаската полиция се е отзовала на сигнал за мъж в безсъзнание и на място е било намерено безжизненото тяло на Скагс. Вестник " Лос Анджелис Таймс " цитира представителя на полицията в Саутлейк, който оповестява, че няма данни за осъществено закононарушение, нито улики за самоубийство.

We are deeply saddened by the tragic news that Tyler Skaggs, 27, passed away this morning. https://t.co/q150hyH01J pic.twitter.com/y1X5ctlWDl
— MLB (@MLB) 1 юли 2019 година
" С голяма тъга би трябвало да обявим, че Тайлър Скагс е умрял по-рано през днешния ден в Тексас – се споделя в формалното клубно известие на отбора от Анахайм. – Тайлър е и постоянно ще бъде значима част от фамилията на Ейнджълс. В този пагубен миг мислите и молитвите ни са ориентирани към неговите близки и родственици. "

Играчите и треньорите на ЛА Ейнджълс, които дойдоха на стадиона на Тексас, се върнаха назад в хотела към четири часа преди плануваното начало на мача. Никой от тях не приказва пред медиите. Съблекалнята на Рейнджърс също беше затворена за репортерите, а играчите на тима бързо се прибраха по домовете си, откакто бяха известени за нещастието от генералния управител Джон Даниълс.

Малко по-късно генералният управител на Ейнджълс Били Еплър се съгласи да застане пред камерите и през сълзи съобщи: " Той трябваше да има дълъг живот пред себе си, а в този момент него просто го няма. Всеки тъжи по собствен метод и всеки ще би трябвало да откри персонален покой. Но това е просто един драматичен ден за всички, изключително за фамилията му. "

Angels statement on the passing of Tyler Skaggs. pic.twitter.com/6XA2Vu1uWV
— Los Angeles Angels (@Angels) 1 юли 2019 година
Тайлър Скагс беше определен от Лос Анджелис Ейнджълс под №40 в драфта на МЛБ през 2009 година Първоначално той бе продаден на Аризона Дайъмъндбекс и дебютира във Висшата лига с униформата на " гърмящите змии " през 2012 година Още в края на 2013 година обаче беше взет назад при " ангелите " и за пет сезона от този момент (2014, 2016-2019) се трансформира в един от главните членове на ротацията. През актуалното състезание левичарят беше с баланс 7-7 и 4,29 ERA в 15 старта. Последният му мач беше в събота против Оукланд Атлетикс (0:4) вкъщи.

В Анахайм почитателите се стекоха на ст. " Ейнджъл ", с цел да отдадат своята респект пред паметта на Скагс. Централният вход на стадиона беше обсипан с десетки венци, букети и фотоси на младия питчер, запалени бяха стотици свещи. Повечето мачове от МЛБ тази нощ започнаха с минута безмълвие.

РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 1 ЮЛИ:

Американска лига

Торонто Блу Джейс - Канзас Сити Роялс 11:4
Тампа Бей Рейс - Балтимор Ориолс 6:3
Тексас Рейнджърс - Лос Анджелис Ейнджълс отсрочен

Национална лига

Питсбърг Пайрътс - Чикаго Къбс 18:5
Синсинати Редс - Милуоки Бруърс 6:8
Сан Диего Падрес - Сан Франциско Джайънтс 2:13 (ирае се)

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР