Питър бил на 4-годишна възраст, когато видял как пастрокът му

...
Питър бил на 4-годишна възраст, когато видял как пастрокът му
Коментари Харесай

Мъж, видял как пастрокът му убива 18-месечното му братче, пази тайната близо 50 години! Какво го накара да проговори?

Питър бил на 4-годишна възраст, когато видял по какъв начин пастрокът му Дейвид Диърлов убива дребното му братче, размахвайки го пред камината през 1968 година Момчето не споделило на никого от боязън. Сега, когато Питър е на 53 години, тайната за нещастието с бебето Паул, умряло на 18 месеца, излезе нескрито, написа Mirror. Мъжът унищожи 50-годишното си безмълвие, откакто видя фотография, оповестена във фейсбук от сина на 71-годишния Дейвид. На нея се вижда по какъв начин Дейвид държи бебето Пол на коляното си край тераса в град Стоктън он Тийс, където станало убийството.


Питър бил толкоз сърдит, че разказал на братовчедка си Трейси за убийството, а тя съобщила в полицията и по този начин почнало следствие. Мъжът споделил пред управляващите, че, когато бил съвсем 4-годишен, слязъл долу в хола, с цел да пие вода през нощта, където видял Дейвид да размахва бебето, държейки го за глезените.

Мъжът споделя: " Пастрокът ми държеше глезените на Пол и гледаше към тавана. Той завъртя глава и удари бебето в камината. Малкият изпъшка и майка ми изкрещя, когато излезе от кухнята. Беше извънредно тъжно, когато удари главата му. Бебето лежеше на пода с опънати ръце. Наистина се уплаших и се качих горе ".


Бебето Пол

Бебето умряло от пагубни мозъчни пострадвания през октомври 1968 година Дейвид споделил на полицията, че пострадванията станали при рухване от леглото.

Питър също разкри на братовчедка си за какво не е споделил нищо. Той бил извънредно изплашен от Дейвид, тъй като пастрокът му, с изключение на бебето, постоянно нападал и самия него. В съда стана ясно, че Дейвид неведнъж потапял във ваната доведения си наследник, до момента в който момчето не започнело да удря и рита под вода.


Питър, който сега е на 53 години
Към момента Дейвид Диърлов отхвърля да е умъртвил бебето Пол. Мъжът е упрекнат в ликвидиране и има три други обвинявания за свирепост по отношение на деца. Процесът продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР