- Писта за електрически радиоуправляеми модели се открива на 1

...
- Писта за електрически радиоуправляеми модели се открива на 1
Коментари Харесай

ОТКРИВАТ ПЪРВАТА ПИСТА ФОРМУЛА 1/10 В БЪЛГАРИЯ

- Писта за електрически радиоуправляеми модели се открива на 1 април в София

България ще има своя писта за Формула 1/10, въпреки и за електрически радиоуправляеми модели, които ще могат да се зареждат от построената слънчева апаратура на Yellow или другояче казано със безоблачен ток.

Sofia RC Track ще бъде част от надпреварите по радиоуправляеми модели в България и влиза в формалния календар на БФАМС /Българската федерация по автомоделни спортове/. Откриването на пистата ще се организира на 1 април и е под наслов 25 години Yellow!

Освен надпреварите ще бъде обещано началото и на кръжок за деца, на който подрастващите ще могат да получат знания в региона на аеродинамика и съставни елементи на радиоуправляеми модели, настройки на окачвания, хибридни системи и правила на силово предаване посредством електрически задвижващи системи.

Кръжокът ще се организира всяка събота от 10:00 – 12:00ч. Участниците ще могат да сглобят личен модел или да вземат чартърен. Пистата е дълга 250 метра, необятна 2,5 метра и може да се кара в двете направления. Има построена вишка за състезатели и боксове за механици.

Пистата ще бъде отворена за всички искащи да карат формула 1/10 или други радиоуправляеми модели всеки работен ден от 18:00 часа до 21:00часа и събота и неделя от 10:00 часа до 21:00 часа

Официалното разкриване е на 1 април от 12:30 часа, ул. Обиколна 21, София. Вход Свободен!
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР