Писна ни от безхаберието на Община Пловдив и от това

...
Писна ни от безхаберието на Община Пловдив и от това
Коментари Харесай

Възмутен пловдивчанин: Нормално ли е кошове за смет да приличат на смачкано кенче от бира?

„ Писна ни от безхаберието на Община Пловдив и от това да не обръщат внимание на сигналите на жителите ”. Това написа до медията ни ядосан жител, който няколко пъти е подавал сигнал за неприятното положение на кошчета за боклук на бул. „ Руски ”, само че до ден сегашен не е получил нито отговор, нито пък вижда смяна в гледката.
Прочетете още
„ Писах им над половин година, кошчетата на целия бул.„ Руски ” до колелото на пробива са в ненормално положение. Десетки са останали по колче, а останалите са с формата на стъпкано кенче от бира- ръсят отпадък и са рискови. Добавени са на места естествени бетонни кошчета, като съответните такива, само че те не стигат ”, написа мъжът.

Пловдивчанинът ни изпрати и фотоси на кошче за боклук, намиращо се наоколо до детска градина и на към двадесет метра от спирка. Последната направена фотография е от 3 май тази година, а един от голям брой подадени до общината сигнали за положението им е изпратен на 23 април 2023 година.



Снимка, предоставена ни от читателя ни, която е изкарана от Гугъл maps на същото място на  бул. " Руски ” 127, само че през септември месец 2022 година, демонстрира кошчето в същото положение.

“Да имаш сигнали със фотография, прецизен адрес, даже координати и не си мръднеш пръста даже за отговор, е показателно, че просто не ти пука. Тези кошчета не стават за нищо. Нито откъм устойчивост, пораждащ вандалщина ”, разяснява още читателят ни.  

Не единствено че естествено води до вреди, а и учи на неприятно държание, проявяващо се под други и още по-неприятни форми след това, безапелационен е мъжът, който съобщи, че е извънредно време да се вземат ограничения и кошчетата да бъдат възобновени.

Прилагаме и фотография от сигнала, изпратен до Община Пловдив от мъжът:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР