Писмо до министъра на транспорта и информационните технологии Росен Желязков

...
Писмо до министъра на транспорта и информационните технологии Росен Желязков
Коментари Харесай

Бизнесът за Пловдив иска експертна дискусия за Бетонния...

Писмо до министъра на превоза и осведомителните технологии Росен Желязков е изпратило съдружие „ Бизнесът за Пловдив ” по отношение на плана на НКЖИ за пробив под гарата. То е адресирано и до кмета на града Иван Тотев, регионалния шеф Здравко Димитров, ръководителя на Общински съвет Савина Петкова и шефа на НКЖИ. Ето цялостния текст на писмото:

„ Уважаеми господин Желязков,

Ние, членовете на Сдружение с нестопанска цел „ Бизнесът за Пловдив “, сме мощно обезпокоени от създалата се конюнктура по отношение на заплахата от спиране на транспортната връзка сред регион Южен, индустриалните зони в него и останалите региони в град Пловдив.

Повод за това е предлагането на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “ (НКЖИ) за събарянето на тъй наречените Бетонен мост, без построяването на нов подобен, игнорирането на признатото от тях информационно изследване за пробив под Централна гара-Пловдив от 2011-та година и показания от тях нов план за пробив. Ние считаме една сходна реализация за неуместна, вредяща на икономическото и обществено развиване на града и неговите жители.

Сдружение с нестопанска цел “Бизнесът за Пловдив ” упорства този значим за града въпрос да бъде подложен на експертно разглеждане. Очакваме покана към нас да изпратим наши представители, които да окажат подпомагане за намиране на най-хубавото решение за Пловдив и неговите поданици. ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР