Писмо до Байдън с искане да премине тест за умствени

...
Писмо до Байдън с искане да премине тест за умствени
Коментари Харесай

Конгресмени искат Байдън да премине тест за умствени способности или да откаже да участва в изборите

Писмо до Байдън с искане да премине тест за умствени качества, или да откаже да взе участие в изборите през 2024 година изпратиха 61 депутати от Републиканската партия, заяви телевизия " Фокс нюз ", представена от разнообразни медии.

" Призоваваме ви или да се откажете от кандидатурата си за преизбиране, или да се подложите на клинично доказана оценка на умствените качества и да извършите тези резултати налични за обществеността ", се споделя в документа.

Подписалите се означават, че откогато Байдън стана президент, са изпратени три писма с сходни претенции, само че Белият дом ги е пренебрегнал. И макар че президентът мина физически прегледи през 2021 година и 2023 година, няма доказателства да са му били предлагани когнитивни проби, напомня БГНЕС.

" Ние считаме, че без значение от пола, възрастта или политическата партия, всички президенти би трябвало да документират и показват здрав мисловен потенциал ", споделиха законодателите в писмото.

Инициатор на писмото е конгресменът Рони Джаксън, който е някогашен доктор на Белия дом. Той изрази безпокойството на конгресмените за когнитивното положение на американския водач и подозренията, че той ще може да управлява страната още един мандат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР