Пищните извивки на Десислава отдавна са по-коментирани, отколкото вокалната й

...
Пищните извивки на Десислава отдавна са по-коментирани, отколкото вокалната й
Коментари Харесай

Ад в поп-фолка: Феновете изригнаха срещу ДесиСлава СНИМКИ

Пищните извивки на Десислава от дълго време са по-коментирани, в сравнение с вокалната й заложба и даже персоналният й живот. Макар мнозина да пазят русокоската и да утвърждават формите й, не са малко и тези, които считат, че е неприемливо да е толкоз дебела, защото е чалга звезда.

Неодавна Десислава си пусна лайф видео в Инстаграм, посредством което комуникира с почитателите си в действително време. Всеки можеше да написа и да й задава всевъзможни въпроси, само че несъмнено, певицата сама решаваше по какъв начин да отговори, написа „ Галерия “.



Докато течеше въпросното лайф видео, Десислава беше засипана с обидни и даже грозни мнения по отношение на външния си тип. „ Грозна си “ и „ Ошишкала си се “, бяха измежду най-често срещаните изявления.

Десислава се опита да ги неглижира и да прояви възприятие за комизъм и самоирония. „ Да, много съм се ошишкала. Започнах да упражнявам, само че не знам по кое време ще отида още веднъж в залата “, съобщи саркастично певицата.



За да покаже, че към този момент не обръща внимание на забележките за външния си тип, попита приятеля си Благой по кое време ще хапнат някакво десертче. Гаджето й, като същински джентълмен, й даде рамо и отсече, че пожелава на всяка жена на годините на Десислава да наподобява като нея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР