Пищни партита на луксозни яхти и незабравими нощи... защо не,

...
Пищни партита на луксозни яхти и незабравими нощи... защо не,
Коментари Харесай

Луксът на известните: Яхтите, на които почиват знаменитостите

Пищни празненства на първокласни яхти и незабравими нощи... за какво не, в случай че можеш да си го позволиш? Представяме ви 5 суперяхти на едни от най-заможните звезди:
" Ecstasea " наДжъстин Бийбър
Бийбър постоянно организирапищни празненства със звезди наEcstasea. Яхтатае издигната за съветския милиардер Роман Абрамович и се прави оценка на 75 милиона $.На яхтата могат да спят 15 посетители в седем каюти и има занимателни улеснения като флайборд, фитнес зала, джакузи, хангар за хеликоптери и климатик.

Снимка: Getty Images

" Infamous Aya " на Кристиано Роналдо

Португалската футболна суперзвезда влезе в новините през 2017 година, когато служители на реда нахлуха в яхтата му.Той ябеше наел за 45 000 евро на седмица, с цел да отиде на отмора със фамилията си в Ибиса.Кристиано вечерял с приятелката си, когато управляващите се качили на борда на Aya.

Полицията търсила доказателства за данъчни измами.Час по-късно си тръгнала с някакви документи.През 2018 година Кристиано трябваше да заплати санкция от 18,8 милиона евро и да излежи къса присъда затвор (която беше понижена до пробация).

Снимка: Twitter,Getty Images

Чудовищната лодка на Марая Кери: " Капри "

Съдейки по фотографията по-долу, Капри на Марая Кери евентуално е трябвало да бъде наречена „ Брегова защита “.Когато сте продали толкоз доста албуми, колкото именитата Кери,можете да вършиме всичко, което желаете.Така че, в случай че певицата искада прекара цялото лято, живеейки на лодка, за какво да не го направи?

Снимка: Getty Images

" Horizon E88 " на Бекъм

Като най-емблематичната английска двойка, Дейвид и Виктория Бекъм знаят по какъв начин да се насладят на почивката си със жанр със суперяхта от 3,8 милиона паунда.Horizon E88, наименуван The Sophisticated Lady, може да побере 12 посетители и включва съвременна фитнес зала.Има задоволително място за двойката и нейните другари.

Снимка: Twitter/ Getty Images

" Serene " на Бил Гейтс

Суперяхтата на Бил Гейтс ви кара да се чувствате спокойни единствено като я погледнете.Въпреки че създателят на Microsoft в миналото е бил най-богатият човек в света, той в никакъв случай не е пилеел пари, с изключение на за тази яхта.Той наел тази 439-футова супер-яхта за 5 милиона $ на седмица през 2014 година С хангар за хеликоптери, плувен басейн със солена вода и две хеликоптерни площадки, Serene може да забавлява 24 посетители.

Снимка: Getty Images

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР