Писателят определи поведението на партиите като отвратителноПолитическата ситуация в момента

...
Писателят определи поведението на партиите като отвратителноПолитическата ситуация в момента
Коментари Харесай

Стефан Цанев: В държавата в момента върви пълзящ преврат

Писателят дефинира държанието на партиите като " непоносимо "

" Политическата обстановка сега доста ми припомня на 1934 година, когато демокрацията е в ужасна рецесия. Тогава Кимон Георгиев и Дамян Велчев спретват един прелом и унищожават партиите. Народът е удовлетворен, тъй като партиите са ненужни, което важи и в този момент. В страната сега върви пълзящ прелом ", разяснява писателят Стефан Цанев в " Денят стартира с Георги Любенов " по.

По думите му половин година президентът ръководи без проблем. Според него се обрисува кръгла година ръководство на Румен Радев.

" Без кървясъл прелом, тихомълком, индивидът обсеби властта. Очаквам в този момент единствено той да произнесе речта на цар Борис III с послание към нацията, че заради неспособността на партиите да ръководят той непредпазливо би трябвало да поеме цялата власт ", сподели още Цанев.

Писателят изрази безпокойство, че демокрацията губи своите позиции. Той дефинира държанието на партиите като " непоносимо ". По думите му хората ще бъдат удовлетворени, в случай че партиите бъдат отстранени от властта въобще.

Цанев разяснява, че българският народ е разграничен на богати и небогати и прикани богатите да не бъдат толкоз щастливи и спокойни, тъй като това няма да приключи с положително.

" Народният спектакъл на мен ми е доста безценен. В театъра съм от 60 години, а в Народния спектакъл съм в последните 10-15 години. Мисля, че повода за абсурда не е Морфов. Действията на Морфов са разследване на друга причина, обвързвана с госпожа Кръстева. Не може един представител на Народния спектакъл да ухажва обществено водач на някаква партия и то много унизително. С това тя унизява целия спектакъл и целия състав на театъра, който стоеше зад нея. Това е огромната ѝ неточност ", сподели Цанев във връзка политическия скандал в Народния спектакъл.

" Ако вземем всички артисти, то там ще открием най-малко 10 партии, само че в случай че те на сцената стартират да се държат като политиците в Народното събрание, представете си какво ще стане. Не можеш да проявяваш своите политически убеждения от сцената. Кръстева прояви своите политически убеждения от доста огромна сцена в тази ситуация ", сподели още писателят.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР