Писателят Камил Кушнер изобличава виден френски политик в книгата си,

...
Писателят Камил Кушнер изобличава виден френски политик в книгата си,
Коментари Харесай

Бивш член на Европейския парламент е обвинен за сексуално посегателство над доведения си малолетен син

Писателят Камил Кушнер изобличава изтъкнат френски политик в книгата си, в която разкрива, че Оливие Дюамел, който е нейн доведен татко, се е възползвал полово от нейния брат близнак.
В книгата си " La familia grande ", Камил споделя по какъв начин когато е била на 12 години е чувала по какъв начин татко ѝ Оливие е влизал нощем в детската им стая и е имал избрани претенции към брат ѝ, които тя не разбирала, само че в по-късен стадий, осъзнава че са били претенции за полово облекчаване от момчето към бащата. Според написаното от Камил, половото посягане над брат ѝ, траяло две години. Първоначално когато тя и брат ѝ проговорили за случилото се, били посрещнати с яд и упреци, в това число от тяхната майка.
 Евродепутатите приканват за контролиране на работата от вкъщи Евродепутатите приканват за контролиране на работата от вкъщи
Европейският парламент (ЕП) приканва Европейската комисия да предложи законодателен акт, който разрешава на хората, работещи с цифрови...
Оливие Дюамел е напуснал всички политически постове, които е заемал, само че не е адресирал до този миг обвиняванията, посочени от доведената му щерка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР