Писателят и рекламист Константин Трендафилов, който напоследък нашумя с песента

...
Писателят и рекламист Константин Трендафилов, който напоследък нашумя с песента
Коментари Харесай

„Всичко е точно“ в новия епизод на „В играта с Дани Петканов“

Писателят и рекламист Константин Трендафилов , който в последно време нашумя с песента си „ Кекс “, гостува на Дани Петканов в новия епизод на шоуто. Пред Дани той ще показа, че макар написаните си книги, става прочут с песента за „ кекса “, тъй като за жалост все по-малко хора четат.
 Дани и Константин NOVA
В светско блиц изявление Дани съумява да диалози своя посетител, който разкрива, че приятелката му - изпълнителката Дара и една от участничките в музикалното шоу XFactor, сега кара шофьорски курс и втората му ария е във крайна фаза.

Какво друго разкри Константин Трендафилов или по-известен като Папи Ханс , научете.
 Константин Трендафилов NOVA
Новото предизвикателство в изданието е играта „ Мисли или пий “. Всеки би трябвало да отговори вярно на по 10 въпроса в границите на пет секунди. Ако отговорът е неверен, би трябвало да изпие един шот.

Въпросите, готови от екипа на Дани Петканов, съставляват микс от „ къде, по кое време, какво “ и математическото съревнование „ Кенгуру “. От „ Колко пръста имат общо три девойки, две баби, едно бебе и една змия “ до „ Коя е столицата на Австралия? “. Въпреки че Константин се затруднява с въпросите, свързани със броене, на множеството от останалите дава отговор вярно.

Ще успее ли Дани Петканов да се показа почтено, кой ще е по-весел в края на надпреварата и по какъв начин се прави кекс, не пропускайте да видите единствено

Гледайте всеки четвъртък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР