Писателят и поет Константин Трендафилов, по-известен с артистичния си псевдоним

...
Писателят и поет Константин Трендафилов, по-известен с артистичния си псевдоним
Коментари Харесай

Папи Ханс заряза Дара заради Гери-Никол

Писателят и стихотворец Константин Трендафилов, по-известен с артистичния си псевдоним Папи Ханс, заряза певицата Дарина Йотова — Дара поради колежката й Гери-Никол, която е и най-голямата ѝ конкуренка.

Феновете на една от обичаните всемирски двойки видяха, че Дара и Константин към този момент не са дружно и той я е заменил с Гери-Никол. Това стана ясно по време на предаването „ Като две капки вода “, където Папи Ханс беше специфичен посетител тази седмица. Разнородният "талант " бе видян на първите редове, само че за изненада на всички Дара не беше до него, написа в. „ Телеграф “.

Липсата й незабавно даде мотив на феновете да помислят, че е обвързвана с различен участник в шоуто — Гери. Младите певици, които преди време бяха близки приятелки, постоянно се заяждат една с друга, като последният конфликт сред тях бе поради хип-хоп премиите. На другия ден Дара си пусна кадър като обесена с колана от роклята на Гери-Никол, с който се появи на награждаването и обра най-престижните призове. Тогава Дара написа: „ Бейби, даже когато си почивам, ги разрушавам “.

В шоуто на Константин се падна ролята да извърши „ Кекс “ на Папи Ханс, а откакто фолкаджията завърши с парчето, Фънки изрече страдание, че се е наложило на приятеля му да извърши такова пошло парче, в което липсва всевъзможен смисъл. Тогава Дара не бе до Константин, който бе в публиката, с цел да види превъплъщението на Коце и за която изяде една торба с рецензии.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР