Писали сме за астрология и китайски календар, но нека видим

...
Писали сме за астрология и китайски календар, но нека видим
Коментари Харесай

Вибрационна енергийна прогноза за 2021 година

Писали сме за астрология и китайски календар, само че дано забележим енергийните прогнози за идващите месеци. Информацията се базира на материал от. Приятно четене!
През тази година имаме способността да създадем изобилна Мека, както самостоятелно, по този начин и групово. Всички сме снабдени с ентусиазъм и нараснала жизнеспособност. Но, има едно предизвестие: Изберете рационално и имайте позитивни планове, когато създавате своя свят. Тези нараснали равнища на сила могат да причинят неразумно държание. Когато създавате, позволете на любовта да бъде вашата водеща мощ.
Ако овладеете работата с тази нова сила през 2021 година, идната година през 2022 година ще донесе невероятни духовни пробиви. Но в случай че се борите, 2023 година може да прилича 2020 година.
Тази година приканва да почетете любовта и светлината във всичко, което виждате. Състраданието и добротата могат да се усилят експоненциално в живота ви. Способността ви да се свързвате с енергийни трептения, до момента в който се движите интуитивно през света, е по-лесна от всеки път.
Януарска вибрационна енергична прогноза:
Януари е като да откъснеш прочувствен феномен. Ще се разкрият неща, които може би не сте били подготвени да видите или чуете. Може даже да откриете, че раната е била по-голяма, в сравнение с сте предполагали. Помислете какво в действителност желаете в живота си, преди да реагирате на остарели, мъчителни рани. Време е светлината да влезе и да излекува минали недоволства. 
Февруарска вибрационна енергийна прогноза:
Има деятелен блок към половината през месеца, причиняващ разстройства в проектите или прогрес. Паузата или спирането в действителност носи нова сила и ние ще прекрачим прага за по-здравословен и по-стабилен живот. Очаквайте прехода към 20 февруари 2021 година. 
Март вибрационна енергична прогноза:
Ще ви бъде елементарно да изпитате мир. Или най-малко ще знаете къде да изпитате мир. Точно толкоз елементарно, колкото изборът на мир, можете да изберете безпорядък. Ако сте показани с нещо, което има намек за нестабилна почва, си тръгнете. Ще ви бъдат предоставени доста благоприятни условия да избегнете разстройства, те са ясно маркирани. Нищо не идва в живота ви натрапен.
Априлска вибрационна енергична прогноза:
Може да е мъчно да повярвате, че бурята е вдигната и е безвредно да излезете и да играете. Вижте всички области на светлината в живота ви, които се умножават, когато не сте гледали. Сега е моментът да се насладите на новото си възприятие за независимост и обилие.
Май вибрационна енергична прогноза:
Този месец има необикновен капацитет за личностно и духовно израстване. Активно преглеждайте това, което имате и какво желаете. Направете проект и се ангажирайте да постигнете фантазиите си. Когато Вселената доставя, не забравяйте да кажете „ благодаря “. Май е необятно отворен за вас, с цел да създадете тъкмо това, което желаете.
 Каква ще е 2021 година съгласно славянския календар Каква ще е 2021 година съгласно славянския календар
Славянският календар е напълно друг от източният календар. За разлика от него, той стартира на 21 март, когато означаваме пролетното...
Юни вибрационна енергична прогноза:
Юни държи силата както на дребни, по този начин и на огромни пожари. Какво сте разрешили да изгорите отвън надзор? Наистина ли заслужават дребните огньове, които притеглят вниманието ви? Пожарите са проблеми с връзките. Поддържайте информационните линии ясни и не прекалявайте с реакцията. Възможно е да избегнете диалози, в случай че държите невъзмутимо. Потърсете аргументите, заради които поражда спор. Той е обвързван с нещо доста по-дълбоко, в сравнение с думите демонстрират.
Юлска вибрационна енергична прогноза
Този юли може да изпитате разгорещени диалози и напрежение. Честно казано, в случай че отделите време да се отпуснете, проблемите с доверието ще бъдат решени. Няма причина да бързате с този или даже да се борите за стремежи резултат. Ангелите ви са ви покрили.
Августска вибрационна енергична прогноза:
 Математик: Новият английски вариант заразява безусловно сполучливо децата Математик: Новият английски вариант заразява безусловно сполучливо децата
Повечето области ще бъдат алено до първи март. Във фаза сме на експоненциален растеж. Сега 10 индивида заразяват повече от 10. Това съобщи...
Този месец може да откриете, че хората ви ръководят, като обръщат внимание на избрани аспекти от живота ви. Погледнете деликатно какво излетява или изисква в допълнение внимание в живота ви. Има ли някой или нещо, което вдъхва живот на нещо, което към този момент не ви служи? Този месец е към вас да намерите силата си и да извършите избори, които са потребни за вас.
Прогноза за вибрационна сила през септември:
Този месец ще бъдете помолени да се научите по какъв начин да създавате и работите с Вселената по нов метод. Започнете да създавате чисто от сърце. Това значи, че предишните въздействия към този момент няма да имат власт над вас. Животът ви ще стартира да придобива нов смисъл и форма. Всичко това се случва, когато създавате с силата сред формите. Създавайте с непознатото и се доверете на прекарването.
Октомврийска вибрационна енергична прогноза:
В началото на октомври се приканва за нови хрумвания. Проблем от предишното ще се появи в първата част на месеца. Всичко, което изисква, е пресен набор от очи или нов метод. Не се опасявайте да търсите съвет за нещо, което ви е дразнело. До края на месеца би трябвало да се освободите от остарелия си модел или предизвикателство.
 Пролетно стопляне през идната седмица Пролетно стопляне през идната седмица
С настъпването на месец февруари ще настъпи извънредно топло време за този интервал на годината. Вместо снежни стихии, можем да чакаме сл...
Ноемврийска вибрационна енергична прогноза:
Този месец може да се почувствате малко по-малко обосновани. Отделете време, с цел да установите граници в живота си. Също по този начин е значимо да запишете позитивните константи в живота си. Ако отделите време да разпознаете това, което имате в живота си, ще ви бъде доста по-трудно да се чувствате неуравновесени.
Декемврийска вибрационна енергична прогноза:
Този декември съдържа сила за тържества и задължения. Позволете на любовта да води пътя. Това ще подсигурява, че празнувате това, което е за ваше най-хубаво богатство. Миналите задължения могат да се разгадаят също толкоз елементарно, колкото се образуват нови, здравословни задължения. Насладете се на този месец; това е отлично време да бъдете вие!
Всичко, което виждате, е тъкмо това, за което сте мечтали, по едно или друго време. Вдишайте надълбоко и признайте, че не е нужно да разчитате на физическия развой на дишане. Вече имате способността да поемате всичко - без да имате потребност от дишане като увещание. Времето, прекарано във физическо тяло, ви научи по какъв начин да изживеете всичко, което е. Също по този начин научихте по какъв начин да се отдалечите, да освободите и издишате това, което не ви служи. Вие сте стопанин на живота си и създавайте тъкмо това, което обичате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР