Писахме за Маугли преди почти половин година, когато излезе и

...
Писахме за Маугли преди почти половин година, когато излезе и
Коментари Харесай

Как Netflix си отгледа Мугли

Писахме за " Маугли " преди съвсем половин година, когато излезе и първият му филмов откъс. Тогава нещата обаче бяха много разнообразни.

Филмът беше под шапката на Warner Bros. и трябваше да тръгне по кината през октомври тази година. През юли обаче Netflix и Warner Bros. подписаха договорка, съгласно която правата за " Маугли " ще отидат при стрийминг платформата.

 Първи филмов откъс на
Първи филмов откъс на " Маугли "

Какво ни чака този път

Филмът въпреки всичко ще направи премиерата си в определени кина в Лос Анджелис , Ню Йорк , Сан Франциско и Лондон на 29 ноември . За всички останали ще бъде разполагаем в платформата на Netflix от 7 декември . След тези разяснения е време да си дойдем на думата - новият филмов откъс.

От него разбираме, че филмът си има и ново име Mowgli: Legend of the Jungle , което не е особена смяна, само че няма по какъв начин да не я отчетем. Виждаме говорещи животни, които на моменти наподобяват много страшнички, макар че са другарски настроени.

Маугли ще разбере, че в действителност не е животно, а човек, само че това няма по никакъв начин да му се хареса, когато види какво вършат хора с животните. Но момчето проумява, че в никакъв случай не е принадлежало напълно нито към хората и цивилизация, нито към животните и джунглата.

 Новите филми и сериали на Netflix през ноември
Новите филми и сериали на Netflix през ноември

11 заглавия, с които няма да скучаем

В ролята на момчето, отгледано от вълци, ще забележим Роън Чанд , а ще чуем гласовете на Анди Съркис , който е и режисьор на кино лентата, Кейт Бланшет (питона Каа), Бенедикт Къмбърбач (тигъра Шерхан), Кришчън Бейл (пантерата Багира) и други.



Mowgli: Legend of the Jungle е в платформата на Netflix от 7 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР