Никой не можа да познае съпругата на президента Деси Радева

...
Никой не можа да познае съпругата на президента Деси Радева
Коментари Харесай

Какво се случва с Деси Радева? Остана кожа и кости!

Никой не можа да познае брачната половинка на президента Деси Радева по време на „ Международен панаир Пловдив “ през днешния ден. В града под тепетата за поредна година бе намерено най-голямото военно ревю у нас – „ Хемус “, а специфични посетители бяха точно Десислава Радева и президентът Румен Радев .

Президентшата обаче толкоз фрапантно е отслабнала, че остана незабелязана измежду тълпата, написа Intrigi.bg . Облечена в зелен грациозен тоалет с бяла блуза, Деси безусловно се губеше в костюма. Лицето й се е стопило от уязвимост, а краката й са замязяли на клечки.
 Снимка: Стоп кадър
Първата дама безусловно прикова погледите на гостите на огромното събитие и незабавно се зашушука, че Деси може би има проблеми със здравето.

Припомняме, че преди 3 години тя претърпя рискова животоспасяваща интервенция поради мозъчни аневризми. Преди това пък прекара тежък Ковид и в последна сметка реши да се обърне към духовното. Деси измина пеш поклонническия маршрут " Камино “ в Испания, който хиляди хора от целия свят извървяват за филтриране и умиротворяване. Съпругата на Румен Радев отсъстваше от страната към месец, с цел да измине 800 километра, а след мистериозното си завръщане не показа нито дума за преживяването.
 Снимка: Стоп кадър
Според слуховете Деси напълно е трансформирала и режима си на хранене, като е изключила тотално месото и млечните произведения. Това била и повода толкоз фрапантно да отслабне.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР