Пирин сътвори чудото и въпреки тежката финансова и управленска криза,

...
Пирин сътвори чудото и въпреки тежката финансова и управленска криза,
Коментари Харесай

Бъдещето на Пирин остава неясно месец преди старта на новото първенство

Пирин сътвори чудото и макар тежката финансова и управническа рецесия, които налегнаха клуба след отдръпването на Пол Белогур съумя да резервира елитния си статут. Заслугата за това бе напълно на треньорския щаб отпред с Христо Янев и на футболистите.

Подвигът им обаче очевидно не значи нищо за сегашното управление и бъдещето на тима остава неразбираемо месец преди старта на новото състезание. Към този стадий не са стартирали договаряния с играчите, чиито контракти изтичат, а сходно е ситуацията и с треньорите отпред с Христо Янев.
 Христо Янев с прочувствено обръщение след спасението на Пирин
Христо Янев с прочувствено обръщение след спасението на Пирин

Специалистът не е сигурен дали остава в Благоевград

Все още не е конкретизирано по какъв начин ще се организира предсезонната подготовка. Засега играчите са пуснати в двуседмична отмора, само че това се е случило без да им бъдат изплатени част от дължимите заплати и награди.

Към днешна дата с изтичащи контракти са Славчо Шоколаров, Янко Георгиев, Христофор Хубчев, Венцислав Бенгюзов, Преслав Йорданов, Александър Дюлгеров и Андрей Йорданов. Почти несъмнено от Благоевград ще си тръгне и преотстъпения от ЦСКА Мартин Смоленски, чиито контракт с армейците изтече и е свободен сътрудник, твърди " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР