Пирин ГД и Пирин Бл издигнаха поотделно кандидатурата на Димитър

...
Пирин ГД и Пирин Бл издигнаха поотделно кандидатурата на Димитър
Коментари Харесай

Пирин предлага Бербатов

Пирин Групово дело и Пирин Бл издигнаха поотделно кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС на идния конгрес на 15 март.
Първоначално това оповестиха от клуба от Гоце Делчев. Решението е взето от Управителния съвет, а протоколът и документите са импортирани в деловодството на БФС. Те са подписани от ръководителя Андон Смилянов в сходство с клубния Устав.
Пирин Благоевград също публично разгласи, че издига кандидатурата на Бербатов.
" Общинският съвет на Благоевград одобри предлагането на кмета на Общината Методи Байкушев, обвързвано с молба от шефа на клуба Петър Занев, да бъде издигната кандидатурата на Бербатов.
Освен че Бербатов е най-успешният представител на футболен Благоевград, съгласно нас той е и най-подходящият претендент, който да оглави футболната ни централа. Вярваме, че той е кадърен да даде началото на процесите, свързани с извънредно наложителните промени в най-популярния спорт у нас. Смятаме, че точно Бербатов е верният избор, и сме уверени, че той ще съставлява и отстоява концепциите и правилата на нашия клуб при вземането на значимите решения за бъдещето на българския футбол ", оповестиха " орлетата ".
И някогашният национал Гошо Гинчев влиза в борбата. Това разгласи в обществените мрежи юрист Георги Градев, който също е претендент за поста.
55-годишният Гинчев е младеж на Берое, в България е играл още за Левски и Черно море, както и в Турция - за Денизлиспор и Анталияспор. От 2005 до 2007 година Гинчев е спортно-технически шеф на Берое, а през 2014 година влезе в екипа на тогавашния състезателен министър Красен Кралев като негов консултант.
Друг някогашен национал - Илиян Стоянов-Коловати, играл за " безконечните врагове " ЦСКА и Левски, който има футболна школа в Япония, също изяви желание да се кандидатира.
Третодивизионният Гигант (Съединение) издигна кандидатурата на футболния сътрудник Петьо Костадинов-Полковника, разгласи президентът на клуба Добри Козарев.
Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски разгласи, че ще заяви дали ще се кандидатира на 29 февруари.
" Управленският опит не се насажда, а се построява. Човек, с цел да управлява, би трябвало да има опит. Това не са топката и геният. Най-големият проблем на БФС е, че през тези години не си приготвиха фрагменти. Аз съм минал през стадия от долу до горе ", изясни колоритният Крушарски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР