Пионерите на градската въздушна мобилност от Volocopter успяха - VoloConnect,

...
Пионерите на градската въздушна мобилност от Volocopter успяха - VoloConnect,
Коментари Харесай

E-Taxi завършва първия си тестови полет - видео

Пионерите на градската въздушна подвижност от Volocopter съумяха - VoloConnect, електрическото им летящо пътническо, направи сполучливо първия си полет. Volocopter е единственият производител на задвижвани с ток машини с отвесно политане (eVTOL) в света, който разполага с флот от разнообразни техни конфигурации на етапа на тестов полет.

Четириместният VoloConnect е третата машина от Volocopter и добавя предходното семейство с обсег над 100 километра и скорост на полет над 250 км/ч. Според производителя, неговият по-дълъг обсег и по-висок потребен товар отварят „ пазарния сегмент за транспорти от града до предградията и отвън него “.

„ Заедно с VoloCity, който е планиран за придвижване в централните градски региони, Volocopter може да обслужва по-широк набор от полетни направления “, съгласно разработчиците.



Комерсиалното пускане на VoloConnect е планувано за 2026 година, а на VoloCity за 2024 година „ Наличието нацяло семейство eVTOL във етапа на тестови полети е съществено достижение “ - споделя изпълнителният шеф на Volocopter Флориан Ройтер - „ Volocopter придвижва тези новаторски дизайни от земята във въздуха, а по-късно и в градовете по целия свят! “
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР