Пинк Флойд ЗАБРАНИЛИ МУЗИКАТА ИМ ДА СЕ СЛУША В РУСИЯ!Това

...
Пинк Флойд ЗАБРАНИЛИ МУЗИКАТА ИМ ДА СЕ СЛУША В РУСИЯ!Това
Коментари Харесай

ВИЕ ИМАТЕ ЛИ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА В ТАЗИ ВОЙНА И ЗА КАКВО ТЯ СЕ ВОДИ? ИСКАТЕ ЛИ БИОЛОГИЧНА ВОЙНА? НЕ?! АМА ТЯ Е ОБЯВЕНА! ПРЕЗ 2020 И СЕ ВОДИ ВЕЧЕ ТРЕТА ГОДИНА! ВИЕ СПИТЕ ЛИ? ПОСЛЕ ПУТИН БИЛ ВИНОВЕН!

Пинк Флойд ЗАБРАНИЛИ МУЗИКАТА ИМ ДА съдебна експертиза СЛУША В РУСИЯ!

Това е като да забранят Слънцето да грее върху Русия и дъждът да я заобикаля. Как ще спреш музиката да върви в една територия от половината свят бе, глупак? Нищо друго няма в тия глави, с изключение на кухи мозъци, празни хора. Аз не се колебая, че има сили, които доста биха желали да забранят на Слънцето да грее над Русия! Само че това са невъзможни неща и сходни нелепости единствено демонстрират доколко този Запад е разяден. Тотален честен и физически разпад. А 100 години приказвах, че Роджър Уотърс е герой против глобализма, колкото аз съм балерина.

Нещата се движат чудесно по всички точки на демонтиране на остарелия ред.

Индия се причислява към Русия и Китай в подготовката на ново финансово извъндоларово трасе, което ще се включи напълно скоро. Не знам по какъв начин ще наподобяват нещата тогава, никой не знае, това е изцяло нова обстановка. Засега мога да кажа, че потреблението на електронни пари е една от опциите да се съсече най-вредната процедура на планетата – печатането на пари от ФДС, посредством която се държи международната стопанска система под водата от доста години. И Русия печата рубли, само че Путин доста добре схваща, че това няма да помогне и няма смисъл. Това е една от аргументите за интензивно насърчаване на цифровата финансова система в Русия. Не ми е ясно по какъв начин ще сработят тези процеси, когато дойдат, ще забележим.

Едно нещо несъмнено има на света сега и то е, че Съединени американски щати нямат никакво желание да оказват помощ на Украйна. Официално и импровизирано това е ситуацията. Да, въоръжават, в това число посредством оръжията на друго натовски страни, само че политическата интервенция я отхвърлиха с изключение на на приказки. То цялата работа беше това – Приказки.

Предложението на българския гамен абажур Моньо, България да стане уредник на развой за съдене на Путин, е тъкмо това, което е – Бълнуване на болните мозъци. Тези хора може да са една доста креслива и добре подплатена група в света, само че техните брътвежи са единствено за пред диванните легиони. Повярвайте ми, в действителността няма водач и сериозен политик, който да мисли, че Путин е за съд. Така че отново ще препоръчам – Редовното миене на краката с топла вода вечер оказва помощ неимоверно за психическото здраве и укрепва връзката с действителността.

Аз персонално на това лице не му обръщам безусловно никакво внимание и откакто нощес обясних, че той даже не е това, което е, сама си изтрих поста, с цел да не попадна под ударите на справедливия ортодоксален яд на цензурата за език на омразата.

А дали цензурата знае, че има международен хаштаг #STOPHATEINGRUSSIA? Не мисля.

Много забавна поредна публикация на Катасонов във Фонда! Отново споделям, по обясними аргументи не споделям съветски линкове. Преразказвам. Който желае може да си съпоставя. А на всички, на които не им харесва, че разказвам отново, са свободни, фейсбук е цялостен с милиони стени за истински мисли!

В светлината на последните разкрития за американските биолаборатории, излиза нова версия за уханската кашлица. Предвид обстоятелството, че се откри протокола за незабавна реакция при положение на теч, а аз съм сигурна, че този протокол важи и при положение на умишлена офанзива през дадена лаборатория, при повреда или офанзива да се упрекна незабавно другата страна.

Катасонов цитира отчет на американски анализатор на тематиката с вируса, евреин от украински генезис, който счита, че в Ухан е станало тъкмо това – Пуснали са или са изпуснали вируса и мигновено са обвинили Китай. Тоест, имаме случай на биологична офанзива, която мигновено е била замазана посредством протокола за осведомителна хибридна война.

Докладът на американеца прави забавна равносметка за въздействието на вируса върху Иран, където бяха инфектирани съвсем цялото политическо управление и Народното събрание. Всички видяхме какво се случи на всички места и в лечебните заведения, и в тв приемниците, и в страните. Това не ми наподобява на ИЗПУСНАТ патоген. Направо си е биологична война.

Та, Катасонов стига до разумния извод, че 336 американски биолаборатории в 30 страни в света в действителност работят като военни бази. И единствено този факт ме кара да се чудя какво си мислят тези, които по през целия ден пращат мъртви апели за мир и завършек на войната.

Вие имате ли действителна визия защо става дума в тази война и защо тя се води, или просто по този начин си приказвате, нямате си друга работа? Искате ли биологична война? Не?!?! Ама тя е оповестена! През 2020 година и се води към този момент трета година! Вие спите ли?

После Путин бил отговорен!

Днес ще има следващ кръг договаряния сред Русия и Украйна. Ще се водят онлайн. След като Зеленски не желае да слуша, а евентуално не му дават да направи нищо градивно, през днешния ден ще се моли за едно. За среща с Путин.

Анастасия Гешева
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР