Пилотите на Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda

...
Пилотите на Мегапорт Рейсинг“
Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda
Коментари Харесай

Четвърта поредна шампионска титла за Мирослав Ангелов

Пилотите на „ Мегапорт Рейсинг “ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia R5 Rally 2 Evo приключиха на второ място в рали „ Стари Столици “, с което екипът си осигури четвърта поредна рали купа. В състезанието победи Мартин Сурилов и Здравко Здравков с Mitsubishi Lancer Evo 9, които завършиха на 20,2 сек пред Ангелов и Гаджев. Трети на 3:22,7 мин зад лидера останаха Антон Титов и Динко Георгиев с Skoda Fabia R5 Rally 2, също от „ Мегапорт Рейсинг “, с което отборът получи купата в отборното класиране за надпреварата и е шампион за сезона.

Основният съперник на Ангелов и Гаджев в родния шампионат Георги Василев и Стефан Добрев с Mitsubishi Lancer Evo 9 отпадна днес заради механически проблеми. Шампионите завоюваха 4 от 5 прави за състезателния ден.

„ Сезонът е повече от сполучлив за нас. Станахме първенци по рали за четвърти път у нас и за втори балканския рали трофей. Имахме компликации от техническо естество единствено в Сливен, само че се случва. Все пак за два сезона това бе единственият ни проблем. Направихме първото състезание на макадам в Румъния. Изключително съм щастлив от първата победа в рали „ Сърбия “. Там се събраха три автомобила R5 от нашия шампионат, забавно бе завръщането на Пламен Стайков, което бе допълнителна мотивация за нас. В Шумен трябваше да приключим на всяка цена заради изгубените точки в Сливен, поради което на мъглата и тежките атмосферни условия взехме решение да не рискуваме. Изоставането ни бе мъчно заличимо през днешния ден, но карахме с доста положително движение за нас и за публиката. Поздравявам Мартин Сурилов за изключителното му каране. Искам да благодаря на „ Моторспорт Академи “ за подкрепата ни през сезона, както и на „ Мегапорт “ и „ Еуратек “, също на навигатора ми Георги Гаджев за перфектното подаване на записките “, коментира Мирослав Ангелов.

Амбицията на първенците е повече състезания в чужбина през 2022 година „ Много съм удовлетворен от сезона и темпото, което показваше Мирослав. Вдигна скоростта, а в Сърбия постигахме по-бързи времена от победителя в миналата година Душан Боркович “, разясни Петър Гьошев, собственик на „ Моторспорт Академи “, която обезпечава техническата помощ за Мирослав Ангелов и Георги Гаджев.

*Източник: Мегапорт Рейсинг
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР