Пилотът на самолета Боинг 777 от полет MH370, който изчезна

...
Пилотът на самолета Боинг 777 от полет MH370, който изчезна
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития и брутална нова теория за мистериозно изчезналия полет MH370 - става въпрос за масово убийство!?

Пилотът на самолета Боинг 777 от полет MH370, който изчезна 4 години, очевидно се е опитал да заблуди радарите, преди самолетът да изчезне, считат следователи след направени симулации.
Всички старания самолетът на Malaysia Airlines MH370 да бъде проследен и открит се провалиха и местонахождението му остава тайнственост, написа Блиц.

``
реклама

Отвличане от извънземни, удар на Северна Корея и застрахователна машинация са някои от теориите за безследното изгубване на летателната машина. Новата догадка твърди, че водачът на самолета Захари Ахмад Шах е отвлякъл самолета и е летял отвън зоната на търсене.

Канадецът Лари Вайнс, който проверява злополуката, постоянно е твърдял, че Шах е излязъл от маршрута преди да извърши това всеобщо ликвидиране. Според него това е самоубийствена задача, включваща „ съзнателно “ и следено рухване в Индийския океан.

Освен водача, починали са още 239 души, които са били на борда.
 



Според екипа на Вайнс, той ще успее да потвърди теорията си за изгубването на самолета. Според него пътят на полета е минавал покрай Пенанг и е бил определен, с цел да заблуди радарите и операторите да имат вяра, че самолетът ще кацне.

За отчета си проверяващият употребява цивилни радарни данни, които станаха обществено налични през април 2018 година. Те дават информация за това по какъв начин МН370 е минал откакто транспондерът е бил изключен към 17.20 UTC.

Според отчета самолетът е минал на север от летище Кота Бару, прекосил е Малайзийския полуостров в югозападна посока, минал е на юг от остров Пенанг, обърнал е на северозапад и е прелетят пролива Малака.
 



Разследващи показват, че с цел да се разбере какво би могло да бъде въздействието на автопилота при определянето на маршрута е направена симулация с помощта на Microsoft Flight Simulator. Според отчета, маршрутът на MH370 покрай Пенанг може да бъде още един от автопилота и маршрута на полета до Пенанг съответствува с изображението от военния радар в пролива Малака, който в никакъв случай не е оповестен публично. 

Разследването открива още, че компютрите на самолета са били програмирани преди машината да завие на северозапад към пролива Малака.



Докладът разсейва теориите, че на самолета е избухнал пожар или са отказали системите му.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР