Пилот ютубър, който умишлено разби самолет и унищожи останките му,

...
Пилот ютубър, който умишлено разби самолет и унищожи останките му,
Коментари Харесай

Разбих самолета си: Ютубър катастрофира умишлено заради реклама

Пилот ютубър, който съзнателно разруши аероплан и унищожи останките му, е наказан на шест месеца затвор във федерален затвор.

30-годишният Тревор Даниел Джейкъб се призна за отговорен на 30 юни по една точка от обвиняването в заличаване и укриване за възпрепятстване на федерално следствие, откакто скочи от самолета и го остави да се разбие в калифорнийски скат.

Джейкъб, който е и някогашен олимпийски играч по сноуборд , разрушава дребния аероплан на 24 ноември 2021 година, откакто излетява за независим полет на градското летище в Ломпок.

Той го записва в 13-минутно видео, което притегля повече от един милион гледания и от този момент е изтрито от страницата му. 

YouTuber pilot Trevor Daniel Jacob, 30, is jailed for SIX MONTHS for deliberately destroying wreckage of airplane that he intentionally crashed in Santa Barbara for online views
— Daily Mail Online (@MailOnline)
" Джейкъб най-вероятно е направил това закононарушение, с цел да генерира за себе си отразяване в обществените медии и новините и да получи финансова полза ", споделят обвинителите. 

Въпреки това този тип " самоуверено " държание не може да бъде толерирано - споделят прокурорите в меморандума за присъдата.

Изданието разкрива, че Джейкъб е " обезпечил спонсорство от компания, която продава разнообразни предмети ", които той взема решение да показа във видеото. 

Той се е съгласил да промотира портфейл, създаден от компанията, в това видео в YouTube. 

Преди да излети, той е сложил няколко камери и стик за селфи в самолета и към 35 минути след излитането се е хвърлил от самолета. 

На видеото се вижда, че той се спуска с парашут към земята тъкмо откакто се е издигнал над националната гора Лос Падрес. 

Множеството камери в самолета са разрешили да се запише злополуката от момента на излитането досега, в който се е спуснал в региона на сухите шубраци в гората покрай Санта Мария. 

Trevor Daniel Jacob was sent to for 6 months for staging this plane crash for “clicks ” Was this taking it to far?
— MrRexCasino.com (@Mr_Rex_)
След като се приземява на земята с парашута си, Джейкъб се насочва пешком към мястото на злополуката и възвръща фрагментите от камерите, с цел да си завоюва популярност. 

Два дни след катастрофата Джейкъбс е уведомил Националния съвет по сигурност на превоза. 

След това бордът почнал следствие към ден по-късно и му споделил, че е негова отговорност да събере и резервира вредите за задачите на експертизата.

След това той се съгласява да даде на организацията координатите на мястото на злополуката и видеозаписа, а три дни по-късно Федералната авиационна администрация стартира лично следствие. 

През седмиците след самолетната злополука Джейкъб е излъгал следователите, че не знае местоположението на останките - се споделя в известието за пресата. 

На 10 декември Джейкъб и негов другар отлетели с хеликоптер до мястото на злополуката, с цел да получат сами достъп до вредите, се споделя в известието. 

След това той взел ремъци " за обезопасяване на останките ", които хеликоптерът вдигнал и пренесъл в Ранчо Сискуок в Санта Барбара . След това доказателствата за злополуката били натоварени на задната седалка на камиона на Джейкъб и откарани на летището, откъдето в началото е изхвърчал самолетът.

YouTuber Trevor Daniel Jacob Crashed Airplane on Purpose FAA Says

Jumped out of plane wearing a parachute with selfie stick in hand and let airplane crash to gain views

Didn't contact Air Traffic Control

Sentenced to 6 months in prison
— GuruLeaks (@Guruleaks1)
" След това нарязва и унищожава останките от самолета ", преди да изхвърли частите в кофите за отпадък на летището и на други места. 

В известието се споделя, че Джейкъб е направил това " с желанието да попречи на федералните управляващи да проверяват самолетната злополука от 24 ноември ". 

Официалният видеоклип в YouTube е качен в профила на Джейкъб и е озаглавен " Разбих самолета си ". 

Джейкъб не е възнамерявал да доближи дестинацията си, а вместо това е възнамерявал да катапултира от самолета си по време на полета и да снима по какъв начин пада с парашут на земята и по какъв начин самолетът му се спуска и се разрушава - се споделя в прессъобщение на прокуратурата на Съединените щати.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР