Пилот от авиокомпанията Qatar Airway показа, как изглежда приземяването на

...
Пилот от авиокомпанията Qatar Airway показа, как изглежда приземяването на
Коментари Харесай

Пилот на самолет публикува уникално ВИДЕО с "обичайно" приземяване и удиви всички в мрежата

Пилот от самолетната компания Qatar Airway сподели, по какъв начин наподобява приземяването на аероплан от кабината му. Той разгласява в " Туитър " видео от приземяване в новозеландския град Куинстаун. На фрагментите се вижда по какъв начин самолетът лети сред върховете на планина, потопени в плътни облаци, а по-късно внезапно навлиза в мъгла без никаква видимост и след това лети и над вода.

" Това е нещо, което водачът вижда, само че не и пасажерите ", отбелязва създателят на видеото. Публикацията стана шлагер в мрежата, а пасажерите споделят, че в действителност се радват, че не могат да видят по какъв начин се приземяват в реалност.

Много от потребителите в интернет са възхитени от фрагментите, само че някои от тях декларират, че занапред нантатък надали ще летят отново на аероплан, откакто са видели по какъв начин самолетът навлиза в пелената от облаци.

" Това видео публично удостовери, че аз в никакъв случай няма да посетя Куинстаун ", написа един от виделите видеото.

Тези, които към този момент са пътували до Нова Зеландия, признават, че моментът с приземяването в Куинстаун провокира паника. Един от пасажерите написа, че това е бил най-страшният миг от всичките му пътувания със аероплан.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР