Пилинг на скалпа и защо е толкова важен за косата?

...
Пилинг на скалпа и защо е толкова важен за косата?
Коментари Харесай

Пилинг на скалпа за по-лъскава, мека и обемна коса

Пилинг на скалпа и за какво е толкоз значим за косата?

Препоръки за това по какъв начин да се грижим за косата си можем да намерим в интернет когато и да е. Бих желала, обаче, да споделя с вас трика, за който ми описа моята фризьорка. И макар че първоначално ми звучеше налудничаво, в действителност работи! Просто прибавете захар към шампоана.

Направете си захарен пилинг на скалпа
Фактът, че понякога би трябвало да вършиме пилинг на скалпа, не е революционно изобретение. Ако кожата на тялото се нуждае от пилинг, за какво скалпът да не се нуждае от това? Там също се образуват мъртви кафези.

Как да го извършите?
Смесете малко шампоан с размер на лешник със супена лъжица елементарна захар в купа. Навлажнете косата и нанесете върху нея приготвената примес. Масажирайте усърдно скалпа. Кристалите на захарта скоро ще се разтворят. Не се тормозете, захарта се отмива добре, косата ви няма да лепне.

Защо не се прави постоянно?
В противоположен случай може да загубите естественото рН на кожата си. Достатъчно е да вършиме пилинга през зимните месеци, когато косата и скалпа ни са под въздействието на температурни промени. Дори през зимата е задоволително да го вършиме по време на всяко пето измиване на косата.

Вижте още: Домашен сироп за мощен имунитет

Резултати след няколко дни
Зашеметяващите резултати идват доста бързо – след към три седмици. Косата ви ще бъде по-обемна, по-лъскава, по-мека и ефирна.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР