Пилешкият черен дроб е полезен за всички и по-специално за

...
Пилешкият черен дроб е полезен за всички и по-специално за
Коментари Харесай

Ето защо трябва да включите в менюто си пилешки черен дроб

Пилешкият черен дроб е потребен за всички и по-специално за дамите, считат лекари. Приема се като ''съкровищница'' от хранителни субстанции. 

Диета с ниско наличие на наситени мазнини, може да ви помогне да поддържате здравословно тегло и да намалите възможностите за развиване на хронични заболявания като рак и сърдечни заболявания. Пилешкият черен дроб съдържа желязо и цинк. Желязото има способността да разпределя кръвта в цялото тяло и да придвижва О2 до всички органи. Съдържанието на желязо в пилешкия черен дроб може да ви защищити от анемия. Той съдържа и витамини от група В, които отговарят за функционалността на мозъка и нервната система

Ето какви са изгодите от потреблението на пилешки черен дроб:

Първата изгода за здравето от пилешкия черен дроб е предпазването от анемия. Тъй като пилешкият черен дроб съдържа витамин А и желязо, той усъвършенства клетъчната функционалност и по натурален метод оказва помощ при анемия. Освен това, доставя организма с витамин В12, който балансира и подкрепя производството на червени кръвни телца. Съставката поддържа имунната ни система здрава, а също по този начин е отличен източник на цинк, фосфор и магнезий. Всички тези минерали дружно укрепват имунната система и обезпечават изцяло развиване на организма.

Не на последно място, лекарите припомнят, че пилешкият дроб е потребен за зъбите, ноктите и костите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР