Пикатни подробности за сексуалните отношения на херцога на Йорк с

...
Пикатни подробности за сексуалните отношения на херцога на Йорк с
Коментари Харесай

Жесток секс скандал разтърси британския кралски двор

Пикатни детайлности за половите връзки на херцога на Йорк с малолетна американка се появиха в медиите на Острова, оповестява Българска национална телевизия.

Бъкингамският замък излезе с ново опровергаване, че принцът е имал полови връзки с момичето и дефинира изказванията като " подправени и неоснователни ".

" Пълният роман на една секс-робиня ", " Моите 10 хиляди паунда след секс с Андрю " - това са заглавията на челните страници на английските вестници Мейл и Мирър.

В изявленията американката Вирджиния Робъртс твърди, че принц Андрю - третото дете на кралица Елизабет Втора, е правил секс с нея в интервала 99-та - 2002-ра година, до момента в който е била едвам 17-годишна.

Американката се е срещала с херцога на Йорк в Лондон, Нюй Йорк и на частен карибски остров, за което е получавала по 10 хиляди паунда.

Секс абсурдът раздруса английския кралски двор в петък. Името на принц Андрю попада в правосъдни документи - част от проточващо се с години дело против американския капиталов банкер Джефри Ипстейн - непосредствен другар на английския принц.

Банкерът е обвиняем по обвинявания, че е употребявал дами като секс-робини. В тези документи се оповестява и името на Алан Дершовиц - професор по право в Харвард, който изрично отхвърля да е забъркан в секс аферата.

“ Обвиненията против мен са изцяло измислени, безусловно подправени и съшити с конци. Ако принц Андрю е почтен като мен, той би трябвало да се бори по метода, по който аз се боря. “, разяснява Алан Дершовиц.

Алан Дершовиц изиска Вирджиния Робъртс да даде показания под клетва. Принц Андрю, който е пети по ред правоприемник на английския престол, и преди е бил подложен на критика за околните му връзки с Джефри Ипстейн.

През 2008-ма година банкерът беше наказан на 18 месеца затвор за принуждаване на малолетна към проституция. Скандалът заплашва съществено да накърни имиджа на принц Андрю и институцията, която той символизира, разясняват интернационалните наблюдаващи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР