Пикантна, но не и долнопробна, интелигентна, но не и морализаторска,

...
Пикантна, но не и долнопробна, интелигентна, но не и морализаторска,
Коментари Харесай

Да преоткриеш секса след развода: „Свободна“ на Лора Фрийдман Уилямс

Пикантна, само че не и долнопробна, умна, само че не и морализаторска, „ Свободна. Истории за секс и срещи след края на брака “ на Лора Фрийдман Уилямс споделя какво е една жена да преоткрие половия си живот на междинна възраст.

Ако някой бе споделил на четирийсет и шест годишната Лора Фрийдман Уилямс, че след няколко години ще преживее най-великолепния секс в живота си, и то с мъже, разнообразни от брачна половинка ѝ, тя би му се изсмяла в лицето.

 книга Свободна Hybrid Books

Лора е щастливо омъжена неработеща майка с три деца и с проекти да остарее до брачна половинка си . Е, сексът е към този момент ненапълно по обвързване, а и животът им в действителност се върти главно към децата, само че белким при другите е по-различно?

И тогава идва шокиращото изобретение – той има връзка.

След пет месеца, изпълнени с бурни страсти, Лора за пръв път от двайсет и седем години се оказва сама и се изправя пред избор: да се срине или да опита да се съвземе . С малко другарска поддръжка и след една възхитителна еднократна забивка тя осъзнава, че има полов вкус, за който до момента не е подозирала . А също и че да си майка, не значи да пренебрегваш желанието.

Можеш да си самостоятелна, да си добра майка, а в това време да се радваш на трогателен полов живот. Нали?

От G-точката до „ плешивината “, от мръсните диалози до срещите, трансформирали се в неуспех, „ Свободна “ е самоуверен, откровен и занимателен роман за живот, обърнал се с главата надолу . .

Можеш да спечелиш „ Свободна “, като се включиш в нашата игра в Instagram, където дружно с издателство Hybrid Books подаряваме три бройки!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР