Пиенето на кафе в Обединеното кралство вече е по-популярно от

...
Пиенето на кафе в Обединеното кралство вече е по-популярно от
Коментари Харесай

Кафето побеждава чая в традиционните навици на британците

Пиенето на кафе в Обединеното кралство към този момент е по-популярно от обичайна консумация на чай, демонстрират нови изследвания, съобщи БНР.  Британците пият кафе по-редовно, в сравнение с чай и харчат повече за кафе, в сравнение с за чай, когато пазарят хранителни артикули, до момента в който кафенетата не престават да се радват на " взрив " от клиенти, съгласно световното потребителско изследване на Statista, поръчано от компанията Kantar, която следи настройките на потребителите и търговията на дребно.

Около 63 на 100 от интервюираните потребителите споделят, че пият постоянно кафе, до момента в който 59 на 100 пият постоянно чай. Повече от 533 милиона опаковки кафе са закупени в супермаркетите през годината до март тази година, спрямо 287 милиона опаковки чай. Според Британската кафе асоциация британците пият към 98 милиона чаши кафе всеки ден.

" Истината е, че чаят остарява. Докато страната явно към момента го приема, кафето просто носи спомагателна доза неспокойствие. Всичко, коетотрябва да извършите, е да влезете в Гугъл Maps и да напишете " кафене " против " магазин за чай ", с цел да видите забележителните разлики ", споделя Ейди Смит, специалист по храните пред вестник " Таймс ". " Също по този начин има толкоз доста неща, които можете да извършите с кафето. Възможността да се сервира по толкоз доста способи с толкоз доста вкусови вариации и с такавакреативност е довело до приемането му на толкоз високо равнище ", прибавя Смит.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР