Пиърс Броснан реши да отбележи рождения ден на своята съпруга,

...
Пиърс Броснан реши да отбележи рождения ден на своята съпруга,
Коментари Харесай

Пиърс Броснан трогна жена си за ЧРД - slava.bg

Пиърс Броснан реши да означи рождения ден на своята брачна половинка, като ѝ нарисува няколко картини. С тях той я поздрави за навършването на 57 години.

Холивудската звезда насочи прочувствено обръщение към Кийли Шей Смит, с която има 19 години благополучен брак.

„ Честит рожден ден, Кийли, скъпа моя. Слава на Бога за теб, ангелското сърце. Няколко картини в този ден, с моята обич “, написа той към своята обява.

Броснан е споделил три фрагмента, като на първия той и брачната половинка му театралничат пред едно от неговите творения. Тя държи коктейлна чаша с пиво, вдигната в символ на наздравица.

„ Моят остарял стол “ е заглавието на една от картините, които Пиърс посвещава на дамата на живота му. Друга пък се споделя „ Пролет “.

67-годишният артист, по-известен с облика на Джеймс Бонд е основал същински шедьоври на изкуството в ателието на своя дом. В едно от последните си видеа в обществената мрежа той демонстрира по какъв начин работи над една от картините, които желае да подари на своята брачна половинка.

„ Обичам нейната жизнеспособност, сила, пристрастеност. Тя има такава мощ, без която не бих могъл да пребивавам. Когато Кийли ме огледа, аз ставам слаб “, разяснява Броснан за брака си, който в действителност му е втори. Преди той да ѝ каже заветното „ Да “, те излизат близо осем години и основават доста мощна връзка между тях, която устоява на провокациите на времето.

Пиърс и Кийли са горди родители на двама сина – Дилън, който е на 23 и 19-годишния Парис.

Първата жена на артиста умира от рак на яйчниците през 1991 година От нея той има едно дете и други две от предходната ѝ връзка, които той припознава.

„ След време, когато болката стартира да понижава, осъзнаваш през какво в действителност си минал и че продължаваш да дишаш, чувстваш, мислиш, вземаш решения. Усещането е доста еуфорично, дава ти сили, тъй като започваш в действителност да оценяваш живота “, споделя още Броснан, разкривайки, че в лицето на Шей Смит намерил индивида, с който може да показа тъгата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР