ПФК Черно Море е един от най-опитните отбори в Първа

...
ПФК Черно Море е един от най-опитните отбори в Първа
Коментари Харесай

Черно море с амбиция за силно представяне през новия сезон

ПФК Черно Море е един от най-опитните тимове в Първа професионална лига на България, въпреки че завърши сезон 2020/21 на седма позиция в класирането. Ръководството и наставникът Илиян Илиев обаче крият доста по-големи упоритости за към този момент стартиралото ново издание на българския шампионат, и ще се постараят да изведат отбора в топ 5, и да пречупят съпротивата на останалите участници в шампионата. Как ще играе ПФК Черно море и какво да чакаме от „ моряците “, четете по-долу.

С присъщата си невзискателност треньорът Илиев разяснява пред публицистите, че не желае да заявява избрани цели за новия сезон. Неговият отбор сътвори нулево тъждество с Царско село на старта на шампионата, само че тимът загатна за опциите му в офанзива. Разбира се, упованията са доста по-големи, тъй като почитателите желаят да видят техните любимци измежду първите в таблицата. За да се случи това обаче би трябвало да се изиграят доста мачове.

Идеята пред „ моряците “, е да вървят крачка по крачка напред, а какво ще се случи, е въпрос, който остава отворен. Разбира се, има вяра, тъй като към състава на зелено – белите, се причисли опитният състезател Живко Атанасов, който даде за медиите, в което загатна, че Черно море е неговият втори дом. Съставът беше заздравен и с още попълнения, с цел да бъде боеспособен.

Наблюдава се наклонност да се дава път на младите в тима. Илиев повика в групата 7 футболисти от школата, а това е задоволително красноречиво доказателство, че ще се залага на младостта и свежите сили. Прави чест на мениджъра за решението да гласоподава доверие на тези момчета, вместо да купува скъпи състезатели идващи от разнообразни точки на Европа и света, където не са се потвърдили. Ако и другите клубове в България последват образеца му, ще бъде добре за футбола.

И поради обстоятелството, че варненският отбор е тръгнал да се потвърждава в шампионата, можете да извършите , тъй като букмейкърът е прибавил всичките мачове на тима в програмата си. Още при започване на сезона „ морето “ ще се изправи против Ботев Пловдив, Берое Стара Загора, Локомотив Пловдив и други мощни сформира, тъй че коефициентите ще бъдат повече от приемливи.

Ако обаче към момента си задавате въпроса, дали Черно Море ще бъде фактор тази година, то тогава е добре да се замислите върху протичащото се в клуба. Тук никой не приказва за шеметни триумфи, наложителни трофеи и купи, наложително присъединяване в европейските шампионати и прочие. Залага се на млади гении от школата, притеглят се свежи попълнения, и се играе мъжки против всеки противник. Малко български тимове следват тази логика на психиката, която считаме за изцяло вярна.

Това е нашият взор по отношение на положението на „ моряците “ и техните благоприятни условия за сезон 2021/22, който към този момент се играе, а мачовете са оспорвани и доста забавни. Варненци са сложени пред следващото тестване, което би трябвало да преминат, с цел да се поздравят с триумф, а ние ще следим изкъсо изявите им, с цел да Ви осведомяваме за всичко протичащо се по родните игрища. Надяваме се да сме дали потребна информация за футболните почитатели, на които желаем единствено позитивни страсти.

*публикация

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР