pexels.comДоста изненадващо предложение в САЩ. То е свързано с предстоящата

...
pexels.comДоста изненадващо предложение в САЩ. То е свързано с предстоящата
Коментари Харесай

Предложение: Ha вceĸи вaĸcиниpaн чoвeĸ в CAЩ дa ce плaщaт пo 1500 дoлapa нa pъĸa

pexels.com

Доста изненадващо предложение в Съединени американски щати. То е обвързвано с идната до дни имунизация. 

На всеки имунизиран човек в Съединени американски щати да се заплащат по 1500 $ на ръка - това предложи конгресменът от Демократическата партия Джон Дилейни в изявление пред CNBC. Идеята му е по този метод да се подтикват повече гражадни на страната да се имунизират, с цел да може бързо да се доближи от сериозния дял от над 70% ваксинирани.

" Колкото по-бързо 75% от жителите на страната бъдат имунизирани, толкоз по-бързо ще сложим завършек на ковид и всичко ще се върне към естественото ", сподели той.

От друга страна, Дилейни с този ход ще се опита да заобиколи и скептицизма на жителите на страната по отношение на имунизацията, като 40% от популацията или към този момент са били заболели, или не виждат незабавна потребност да се имунизират, или просто не имат вяра на данните на здравните компании, показват от Zero Hedge, представени от money.bg.

Същевременно демократът е показал, че по този метод имунизирането ще може да остане непринудено и няма да се постанова да бъде реализирано принудително. Това е и концепцията на президента Тръмп, който даде обещание дозите да се получават единствено против единодушието на ваксинираните.

" Ако към момента се страхувате от имунизацията и не желаете да я получите, това е ваше право ", сподели той. " Тогава вие няма да участвате в програмата. Но познайте какво - ние ще докараме страната до положение на стаден имунитет по-бързо, което ще е от изгода и за вас. Затова съгласно мен всички печелят. "

Подобна концепция обаче е доста надалеч от осъществяване, изключително като се има поради, че двете партии в страната не могат да се схванат за размера на идващия пакет от ограничения. Една от най-дискусионните тематики е дали бизнесите да бъдат предпазени от правосъдни каузи от свои чиновници, твърдящи, че са се заразили с заболяването на работното място.

Въпреки че плануваната стойност на проектите, които партиите разискват, се въртят към още 1 трлн. $, сумата, нужна за концепцията на Дилейни, не е прозаична. Засега се пресмята, че имплементирането ѝ би коствало на министерството на финансите към 380 млн. $.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР