Певците Тита и Боро Първи влязоха заедно със своите фенове

...
Певците Тита и Боро Първи влязоха заедно със своите фенове
Коментари Харесай

Тита и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за фенове - slava.bg

Певците Тита и Боро Първи влязоха дружно със своите почитатели в специфичен лайв нощес, в който подписваха персонално картички, опаковаха и подготвяха за изпращане стотици чифтове маратонки. Най-бързите, които поръчаха своите модели, ще получат персонализирано обръщение от двамата актьори, както и техните най-нови албуми.

Интересът към моделите от лимитираната серия маратонки на Тита и Боро Първи безусловно за минути срина уеб страницата runners.bg, когато на 1 май стартираха поръчките, тъй като хиляди почитатели влязоха в него тъкмо в 18.00 ч. едновременно.

Въпреки сериозната подготовка и подхванатите ограничения, трафикът надмина всички упования. Тогава за първи път и двамата реализатори демонстрираха своите модели маратонки Antilopa и Мойски, които са основани по тяхна идея.

Модната компилация сред производителя на спортни артикули Runners и артистите Тита и Боро Първи се създава от предходната година и приключва с артикул, който е праволинеен в качеството си и може да бъде съпоставен с други международни марки в спортните артикули. Те са с прелъстителен дизайн, всеки чифт се прави ръчно, а в това време са и с налична цена.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР