Певицата загърби всички суеверияПевицата Алекс Раева роди първата си рожба.

...
Певицата загърби всички суеверияПевицата Алекс Раева роди първата си рожба.
Коментари Харесай

Алекс Раева загърби суеверията и кръсти бебето на...

Певицата загърби всички суеверия

Певицата Алекс Раева роди първата си рожба. Тя и приятелят й станаха родители на момиченце.

Раева е поискала да роди по натурален път, въпреки лекарите да я съветвали за секцио, твърди " Шоу ". Името на дребната госпожица било определено доста преди да се появи на бял свят.

Алекс загърби всички суеверия, че да кръстиш дете на умрял човек не е на добре. Тя назова своята дъщеря Лия - на татко си Илия, който умря през 2017 година А денят на раждането пък съответствува със остарялото честване на Илинден, тъй че бебето си идва с името.

Решенеито на Раева да отдаде респект на татко си се стори благо на мнозина, само че пък други са подвластни на суеверията и я упрекнаха, че предсказва неприятен шанс на щерка си.

Раева е по отношение на приятеля си към този момент повече от година, откакто ориста ги събра на една от екзотичните й ваканции за гмуркане. До момента обаче тя не е споделяла нито дума за обичания си, който очевидно е по-възрастен от нея. Двамата се появиха за първи път дружно и на откриването на изложбата на Стилияна Узунова в изложба „ Нирвана " преди време.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР