Певицата Яница все повече заприличва на плеймейтката Моника Валериева. Яница

...
Певицата Яница все повече заприличва на плеймейтката Моника Валериева. Яница
Коментари Харесай

Яница се превърна в копие на Моника Валериева

Певицата Яница от ден на ден замязва на плеймейтката Моника Валериева. Яница прекалява с пластичните интервенции и към този момент напълно е изгубила личния си образ, който помним от началото на кариерата ѝ.

Моника и Яница бяха близки приятелки, само че се скараха. Клюката гласи, че не са могли да си поделят общ ухажор – спонсор. Накрая се хванали за косите и разтрогнали другарството, написа ШОУ. Външния тип на Моника очевидно е впечатлил някогашната ѝ другарка, която се пробва по всякакъв начин да наподобява на нея.

Много меломани не съумяха да познаят певицата в последния ѝ клип. Първоначалната им реакция била, че Моника е минала в редиците на Пайнер и е снимала клип. По-късно излиза наяве,че Яница е претърпяла метаморфози, с помощта на еластичен хирург.

Огромният ѝ силиконов бюст е от първите години в сектора, след това си е правила джуките, а крайният резултат е поразителен. Запознати подозират, че си е пипала и скулите. Гони по брой интервенции някогашната си другарка Моника.
В техния случай обаче се е получил противоположен резултат, откакто заличиха личното си лъчение и замязяха на пластмасови кукли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР