Певицата Веси Попова и бившият модел и бизнесмен Александър Беседин

...
Певицата Веси Попова и бившият модел и бизнесмен Александър Беседин
Коментари Харесай

След 15 години заедно и 11-годишен син, те си казаха Да

Певицата Веси Попова и някогашният модел и предприемач Александър Беседин си споделиха " Да “, 15 години след първата си среща, пред очите на своя 11-годишния си наследник Никола. Дългоочакваната женитба бе скромна, само че приказна, като на нея участваха единствено най-близките другари на двойката.

Веси, Александър, синът им и единият им домакински любим – гущерът Хаос, гостуваха в предаването " Преди обед “ по bTV, където споделиха забавни детайлности от своята сантиментална история.

Веси и Александър са дружно от към 15 години, като през 2017 година Александър за първи път предлага брак на певицата. Въпреки че Веси приема предлагането, събитията тогава не разрешават сватбата да се реализира.

Така се стига до наново предложение на Нова година, когато Александър, макар че е с температура към 40 градуса, изчаква Веси да се върне от новогодишно присъединяване, с цел да й предложи брак наново.

" Този път в действителност ли “, е въпросът на певицата, незабавно след предлагането.

" Никога не съм имала потребността или концепцията да се видя с бяла рокля “, показа Веси в предаването.

 

Единственото, което певицата желае към този момент 11 години, е да носи една и съща фамилия като сина си. Бащата на Александър е руснак, което прибавя спомагателен нюанс към историята на семейство Беседин.

Веси и Александър описаха за сватбата си, която е планувана да бъде бюджетна и скромна в двора на сестрата на певицата. На фамилното тържеството участват и сътрудниците на Веси, кои са и част от програмата.

Романтичната историята на Веси и Александър стартира в края на риалити формат, на който водещ е някогашният другар на певицата. По това време Александър таман е отворил караоке бар, където кани Веси, само че дамата отива след години, чак когато двамата излизат на първа среща, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР