Певицата Цветелина е влязла в американски поетичен алманах със свое

...
Певицата Цветелина е влязла в американски поетичен алманах със свое
Коментари Харесай

Стихотворение на българска певица се появи на страниците на чуждестранно списание

Певицата Цветелина е влезнала в американски лиричен сборник със свое българско стихотворение, похвали се самата тя.

" За мен е голяма наслада, че съм част от огромния план на списанието Prodigy magazine, US Пробуждане, оповестен в октомврийския брой на 2023 година В него вземам участие със стихотворението " Пробуждане ". Сърдечни благодарности на неговия издател и подстрекател, огромния международен стихотворец Zlatan Demirovic! Благодаря и на поетесата Розалия Александрова, която отваря вратите към международно сливане на поетите “, написа в обществените мрежи звездата.

Без граници

Тя изясни, че това е най-малко петата задгранична територия, на която излизат нейните стихове или послания в стихотворна форма, както тя ги назовава. " Поетесата Розалия Александрова провежда българския фестивал " Духовност без граници “, в който вземат участие поети от целия свят със свои положителни стихове за по-светлото бъдеще на човечеството. Тя е представител за България на американската академия и им предлага наши творби, преведени на британски. Така са харесали моето стихотворение и то е оповестено на 123-та страница. Алманахът е публикуван в Америка, само че може онлайн да се поръча “, описа пред " Телеграф " Цветелина.

В изданието вземат участие 161 поети от целия свят. Октомврийският брой е на тематика " Пробуждане “ и когато потърсила в търсачката на хилядите си стихове в компютъра, певицата разкрила тъкмо с такова заглавие и го изпратила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР