Певицата Тейлър Суифт се завърна на челна позиция в класацията

...
Певицата Тейлър Суифт се завърна на челна позиция в класацията
Коментари Харесай

Тейлър Суифт подобри рекорд на Уитни Хюстън в класацията на Билборд

Певицата Тейлър Суифт се завърна на челна позиция в класацията Билборд 200 за албуми, отбелязвайки седма непоследователна седмица на върха с новата си тава "Folklore ", заяви уеб сайтът на изданието.

По данни на Нилсен Мюзик от албума на Суифт за интервала на отчитане са продадени 87 000 еквивалентни единици, с помощта на които певицата още веднъж си обезпечава шампионата.

Завръщайки се на върха в чарта, Суифт усъвършенства досегашното достижение на Уитни Хюстън (1963-2012) за изпълнителка, прекарала най-вече седмици на челна позиция. Тейлър Суифт има общо 47 седмици преди всичко в албумната ранглиста, а Хюстън - 46.

На трето място измежду дамите е певицата Адел, която е прекарала на върха в чарта общо 34 седмици, предава Българска телеграфна агенция.

Едноличен отличник по този индикатор са именитите "Бийтълс " с общо 132 седмици на челна позиция в албумната ранглиста на "Билборд ". Сред мъжете и независимите реализатори върхът се държи от Краля на попа Елвис Пресли (1935-1977) с общо 67 седмици на върха в чарта.

Втората позиция в седмичната ранглиста остава непроменена по отношение на миналата седмица и се заема от посмъртно издадения албум "Shoot for the Stars Aim for the Moon " на рапъра Поп Смоук (75 000 продадени еквивалентни единици).

Първенецът от предходната седмица - рапърът Йънг Бой Невър Броук Агейн, е отстъпил на трето място с 63 000 продадени еквивалентни единици от албума "Top ".

Челната петица в класацията Билборд 200 се добавя от певицата Алиша Кийс с тавата "Alicia " (62 000 продадени еквивалентни единици) и посмъртно издадения албум "Legends Never Die " на рапъра Джус Уърлд (51 000 продадени еквивалентни единици).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР