Певицата, станала популярна като част от британската група Spice Girls,

...
Певицата, станала популярна като част от британската група Spice Girls,
Коментари Харесай

Изненада: За кого се сгоди Мел Би от Spice Girls?

Певицата, станала известна като част от английската група Spice Girls, Мел Би се сгоди за приятеля си по време на сантиментална почивка, разкриват източници, близки до двойката.

Мелани Браун, както е същинското име на Мел Би, е сгодена за фризьора Рори МакФий, с който има връзка от 3 години.

47-годишната певица е получила предлагането по време на почивка в Бъркшир, а половинката я е изненадал в хубав пръстен с крушовиден елмаз. Рори МакФий е с 11 години по-млад от нея.

" Мел е толкоз щастлива. За нея това е значимо, тъй като претърпя толкоз доста. За него беше извънредно мъчно да я убеди да повярва в него и в любовта. ", споделя още източникът.

Рори е цялостна диаметралност на всички мъже, с които Мел Би е излизала до момента. Двамата се познават от няколко години. Той даже е от родния ѝ Лийдс. За него познати споделят, че е добър и земен човек.

 Добави изложение

Двойката се среща посредством общи познати през 2018 в Съединени американски щати. Връзката им стартира и бързо се задълбочава година по-късно, след завръщането и на двамата в Обединеното кралство.

 Добави изложение
Мел Би и Рори МакФий (вдясно, със зелената тениска)
Припомняме ви, че това ще е трети брак за Мел Би. От 1998 до 2000 година тя е омъжена за Джими Гулзар.

Следва 10-годишен брак с Стивън Белафонте, изпълнен с тормоз и домашно принуждение. Двойката се дами 6 седмици след запознанството си в Лас Вегас. Следва десетилетие, изпълнено с душевен и физически тормоз. В страданието си Мел Би стартира да взима опиати и да злоупотребява с алкохол. След развода си тя намерено приказва по тематиката и постоянно приказва обществено по тематиката.

 Добави изложение
Мел Би и Стивън Белафонте
Неведнъж е споделяла какъв брой е мъчно за жертвите на домашно принуждение да се доверят отнов о. Но очевидно е преодоляла терзанията си и още веднъж ще опита да е щастлива.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР