Меко казано нетипично е поведението на Анита Димитрова и брат

...
Меко казано нетипично е поведението на Анита Димитрова и брат
Коментари Харесай

Това "новото модерно" ли е: Анита Димитрова се обяви за дама на бала на брат си!

Меко казано нетипично е държанието на Анита Димитрова и брат й, като това не е единствено наше мнение, а се оказа споделено от голям брой хора в нета. Преди дни прясно омъжената госпожа Стемпер се върна от медения си месец с американеца Ник Стемпер, с цел да придружи брат си на абитуриентския му бал. Но не като част от фамилията, както прилича, а като негова дама.

Самата Анита разгласи това с горделивост и описа, че още преди три лета братчето й декларирало, че желае тя да му бъде дамата за бала. Поведение, което е всичко друго, само че не и всекидневно при кръвни брат и сестра. Това направи усещане на потребителите, които не икономисаха мнението си.

" Да простите, само че тая работа е доста извратена, или в случай че би трябвало да сме политкоректни, ще я назовем " новото съвременно ". Ай, стига бе! Сестра ти твоя дама, правилно ли?! А и по какъв начин това момченце преди три години е знаело, че няма да си откри гадже, както прилича и то да му е дама?! ", разясняват в нета.

Реално хората са прави, защото би следвало Даниел, както е името му, да отиде на бала си с другарка, а в случай че няма такава, да си влезе самичък - бол момчета го вършат. Но очевидно връзката със сестра му е специфична, както самата Анита я дефинира, нека да не премине към нездравословните за самия него.

" Ако толкоз се възхищава от кака си, това може да му попречи за действителните връзки с девойки отсега нататък ", разясняват консуматори.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Анита Димитрова Ник Стемпер бал Анита Димитрова дама на брат си гадже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР