Певицата Шакира започна нов живот в Съединените щати, след като

...
Певицата Шакира започна нов живот в Съединените щати, след като
Коментари Харесай

Бившата на Пике забелязана на вечеря с пилот от Формула 1

Певицата Шакира стартира нов живот в Съединените щати, откакто напусна Барселона, тъй че в този момент в Маями тя бе хваната на разнообразни места и с разнообразни персони, а един от тях е известният водач от Формула 1 Люис Хамилтън, с който бе забелязана в ресторант.

Вечерята сред англичанина и певицата, която е някогашна партньорка на Жерар Пике, се състоя часове след Гран При на Маями, петото съревнование от сезон 2023 във Формула 1, където Хамилтън приключи четвърти. Шакира и Люис Хамилтън бяха видяни в ресторант Cipriani в Маями. По време на надпреварата за Гран При в Маями Шакира беше забелязана с артиста Том Круз, което накара някои хора да си помислят, че това е просто събитие, в което двамата са се срещнали и са разговаряли по прелестен метод, макар че други считат, че може да има химия сред тях.

Певицата напусна Барселона преди няколко седмици и се реалокира в Маями с децата си, Милан и Саша, този месец, откакто удостовери края на любовната си връзка с някогашния футболист на Барселона Жерар Пике, написа " Труд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР