Певицата Риана и половинката й ASAP Rocky са станали родители

...
Певицата Риана и половинката й ASAP Rocky са станали родители
Коментари Харесай

Риана стана майка за втори път

Певицата Риана и половинката й ASAP Rocky са станали родители за повторно, оповестява уеб сайтът " MediaTakeOut ". От информацията, която към момента не е доказана публично, изпълнителката е родила момиченце.

" Тя е съвършено мини копие на Риана, даже има нейния цвят на очите ", споделил осведомен.

Припомняме, че през февруари тази година барбадоската изпълнителка разгласи втората си бременност по време на мини концерта си, който изнесе в паузата сред двете полувремена на футболното събитие " Супербоул ". Тогава тя беше облечена в червен тоалет, който ясно обрисуваше наедрялото й коремче.

Риана в никакъв случай не е крила, че желае да бъде майка, като след появяването на сина й RZA, който се роди на 13 май 2022 година, тя изясни, че безусловно е захласната от него и е доста щастлива.

" Аз съм чернокожа жена. Идвам от чернокожа жена, която е пристигнала от чернокожа жена, която е пристигнала от чернокожа жена и ще родя чернокожа жена. Това съм аз. Това е сърцевината на това, което съм по дух и ДНК ", показа Риана в изявление през 2019 година

" Майка ми е необикновен образец за това по какъв начин да се бориш с трудностите в живота. Сигурна съм, че нейната майка я е научила на това и по този начин ще бъда и аз ", прибавя още изпълнителката.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР