Певицата работи по албума си „Твоя“ в последните три години,

...
Певицата работи по албума си „Твоя“ в последните три години,
Коментари Харесай

Изцяло ваша Поли Генова - slava.bg

Певицата работи по албума си „ Твоя “ в последните три години, „ Героите “ посвещава на сина си

Дива, избухлива и с глас, който може да счупи на части даже айсберг – по този начин познаваме мъжкото момиче на българската поп сцена Поли Генова. Преди дни тя показа първия си огромен план като самопродуциращ се реализатор. Вероятно към този момент се досещате – става въпрос за албума „ Твоя “, в който певицата обитава всички части, по които е работила в последните три години – както такива, които почитателите й към този момент могат да запеят от половин звук, по този начин и нови осъществявания.

„ Твоя “ е сбъдната фантазия за Генова. Носи името на едноименната ария, за която певицата работи с Боян Христов, създател на музиката, текста и аранжимента. „ Това е една доста фина, красива балада, която има доста хубаво обръщение и то е, че ние можем да се обичаме, само че без да се притежаваме. Това е доста скъп урок, който съгласно мен е здравословно всеки един от нас да научи “, изясни пред „ Монитор “ Генова. И намига, че когато към този момент разписва албума за свои фенове, посланието идва от единствено себе си - „ Твоя, Поли “.

„ Буквално без предубеждения, без задръжки – напълно твоя, напълно ваша “, споделя звездата. Признава, че всяка една ария от „ Твоя “ има персонална история с нея – изключително тези, на чиито текстове създател е самата тя. Най-близо до сърцето й обаче е „ Героите “. По нея Поли работи до момента в който е към момента бременна с през днешния ден 1-годишния Даниел. Посветила е песента на него, само че и на всички дребни и огромни герои, които се борят даже в лицето на затруднения по време на 9-месечното очакване. „ Посветихме песента и на недоносените бебета и техните родители. Това в действителност е една същинска идея, зад която аз съм горда, че съумях да застана “, безапелационна е певицата.

До ден-днешен тя продължава да таи обич към първите си музикални ментори а точно хората зад детската вокална група „ Бон бон “. За тях приказва безусловно като за семейство, което я е възпитало и отгледало да бъде артистът, който е през днешния ден.

Успехът е налице. Само за последната си ария – How We End Up, Генова получава поздравления от меломани от цялото земно кълбо – Германия, Турция, Армения, даже и Мексико. По парчето тя работи със международно приетите актьори naBBoo (с който направиха и Perfect Love) и Роми Дия, която стои зад триумфа на парчето So Far Away на Мартин Гарех и Дейвид Гета от 2018 година Енергичната ария със също толкоз заредена визия към нея към този момент се катери в европейските ранглисти, а с помощта на цифровите платформи е включена и в голям брой плейлисти за денсплей и тренировки.

„ Аз и моят екип имахме огромното предпочитание да създадем и по този начин наречения EDM (Electronic dance music) – това е вид музика и род, които сега са извънредно настоящи и в поп музиката нямат еквивалент. Свързани са с тъкмо несъмнено движение, почти с едно и също въодушевление “, изяснява ни Генова. И прецизира, че благодарение на всички забъркани, измежду които Милен Данков, изравен зад визията на клипа и хореографията, както и режисьорите Евгени Тодоров и Атанас Генов, How We End Up добива своята съвършена комплектност на една продукция на международно равнище. Нещо, което считат, както нейни фенове, по този начин и сътрудници. „ Казват ми, че в случай че не знаят, че това съм аз, ще решат, че това е непознат план.

В тази обстановка го одобрявам като комплимент. Не за друго, а тъй като работата е на доста високо равнище и аз имам религия и мощното предпочитание тази ария да може да пробие доста съществено напред “, споделя още певицата.

Несъмнено измежду огромните триумфи, до които тя към този момент доближи, е рекордното дотогава четвърто място на Евровизия през 2016 година Големият песенен конкурс й проправи път към международната сцена, а чужденци от Балканите до Южна Америка припяваха „ Дай ми любовта “ от If Love Was A Crime, въпреки и от време на време на негоден български. Фразата на родния ни език в другояче британската ария, в действителност, се оказва концепция не на българските й създатели, а на австриецът Себастиан Арман, който е взел участие в основаването и на „ На дебелоглав “. По думите на Поли, той самият обича България и постоянно пътува до страната, откъдето към този момент е научил някои изречения.

А измежду тях и известното фразеология от If Love Was A Crime. “Той го сподели на смешка, само че чухме, че в действителност безусловно пасва супер и го оставихме. Ето, от време на време не е нужно това да е родният ти език, с цел да усетиш къде нещо пасва и къде точната дума се появява в точния миг “, добавя Генова. И до момента тя продължава да записва песни на британски, а част от аргументите за това е желанието й да отъпка пътя за поколението актьори след нея към интернационалния пазар.

„ Иска ми се младежите в България да повярват, че поп музиката има бъдеще. Ние работим на равнище, което съгласно мен допуска – с малко помощ, верни контакти и потреблението на точния миг, да излезе на открито. Мисля, че имаме като цяло потребност да се гордеем от нещо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР